Cover Modern Family Challenges

Părinte modern! Ne numim deseori așa, dar ce înseamnă, cu adevărat un părinte modern? Cât păstrăm din parentingul tradițional și cât includem din cel modern? Ce model moral le oferim copiilor? Cum le încurajăm libertatea și încrederea, dar și setarea de limite, valori și în final, echilibru?

La toate acestea găsim raspuns pe 𝟯 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, împreună cu specialiști în domeniu, la o nouă ediție Modern Family Challenges! Unde: la Hotel Marshal Garden, începând cu ora 18.00.

Totul începe în familie! Tocmai de aceea, la conferința Modern Family Challenges am pus pe agendă informații despre moralitate și modele sănătoase, despre postura copilului și dezvoltarea osteo-musculară, despre #responsabilități, dar și cum ne #organizăm în familie, astfel încât să ne bucurăm de timp de calitate alături de copii, dar și de bunici. Pe 3 octombrie avem alături de noi experți și specialiști din zona de parenting, sănătate sau organizare.

“Sunt părinte și asta vine la pachet cu a-i transmite copilului meu un model moral. Pentru a fi consistent e necesar ca, mai întâi, să-mi fie clare cateva principii sau datorii morale și să am un angajament față de ele. Apoi, fireste, trebuie să le respect, adică să mă comport în armonie cu ceea ce afirm că ar fi valoros pentru mine. În cadrul acestui panel, te voi provoca să crești claritatea față de cine ești din punct de vedere moral”, ne spune Liliana Hadji, psiholog, fondator Gritty Education.

Părinții își pot rezerva gratuit locul accesând link-ul de înregistrare și îi așteptăm direct acolo atât cu informații relevante, cât și cu câteva concursuri, standuri de prezentare & de vânzare la fața locului!

PROGRAM EVENIMENT:

𝗟𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗮! 𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗺𝗼𝗿𝗮𝗹𝗮̆ 𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿, Liliana Hadji, psiholog, fondator Gritty Education

𝗣𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶: 𝗹𝗮 𝗷𝗼𝗮𝗰𝗮̆, 𝗶̂𝗻 𝗯𝗮𝗻𝗰𝗮̆, 𝗹𝗮 𝗺𝗮𝘀𝗮̆. 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗼𝘀𝘁𝗲𝗼-𝗺𝘂𝘀𝗰𝘂𝗹𝗮𝗿𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶. Tania Ghinea, Kinetoterapeut prinicpal

𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗬 𝗧𝗔𝗟𝗞𝗦:

𝗖𝘂𝗺 𝗻𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮̆𝗺 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝗶𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲? Diana Mihăilă, Master Professional Organizer / Idei Organizare

𝑹𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂̆𝒕̦𝒊𝒍𝒆 𝒊̂𝒏 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒊𝒆 𝒔̦𝒊 𝒓𝒐𝒍𝒖𝒍 𝒃𝒖𝒏𝒊𝒄𝒊𝒍𝒐𝒓, Mihaela Cristea, Psihoterapeut

Secțiunea FAMILY TALKS din cadrul conferinței am dedicat-o subiectului organizării în familie. Aflăm despre cum le transmitem Copiilor cât de sănătos este să fii organizat și să îți respecți propriile responsabilități, alături de un expert în domeniu. “Organizarea este simplă, creativă, intuitivă, iar în copilărie ea echivalează cu identificarea și cu aducerea obiectelor, nu neapărat și cu punerea la loc. În timp însă, un părinte organizat, va avea un copil organizat!”, ne spune Diana Mihăilă, Master Professional Organizer / Idei Organizare

Ți-am pregătit și câteva surprize de la partenerii evenimentului:

Gold Partners: 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹𝗶 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 || 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 & 𝗘𝗻𝗴𝗹𝗶𝘀𝗵 𝗞𝗶𝗱𝘀 𝗔𝗰𝗮𝗱𝗲𝗺𝘆 || 𝘄𝗼𝗼𝗺 𝗯𝗶𝗸𝗲𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮

Silver Partners: 𝗗𝗶𝗱𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗮 𝗣𝘂𝗯𝗹𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 | 𝗡𝗲𝘅𝘁 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 || 𝗧𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗚𝗵𝗶𝗻𝗲𝗮 – 𝗞𝗶𝗻𝗲𝘁𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗲𝘂𝘁 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹

Partners: 𝗠𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗛𝗔𝗜 || 𝐃i𝐯e𝐫t𝐚

Modern Family Challenges este un eveniment organizat de agenția Creative Energy Corner, cu sprijinul brandurilor și a partenerilor media: Radio Itsy Bitsy, GrittyHub, Ideiorganizare.ro, comunitatea Părinți pe sârmă cu Adina Giurgea, Blog Laura Frunză, Parentropolis.ro, Mamaluivladimir.ro, Solonaria.ro, Alexisme.ro, Meritopoveste.ro.

 

______________________________

Despre MODERN FAMILY CHALLENGES

Modern Family Challenges este un concept de parenting care îmbină expertiza specialiștilor cu experiențe reale din viața părinților moderni, de la care ne putem inspira & invăța.

#modernfamilyromania #familyevent #energycorner

Persoană de contact: sofia.frunza@energycorner.ro

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.