Când ai copiii în casă, Disney Channel și Disney Junior devin programele preferate ale întregii familii. Dar ce filme și desene aduce luna martie pe programele Disney, vă prezentăm în cele ce urmează.

Disney Channel

 • PREMIERĂ: STRADA DALMAȚIENI 101

Cea mai nouă serie de animație lansată de Disney Channel, „Strada Dalmațieni 101” vine cu aventuri în lanț pentru cea mai numeroasă, gălăgioasă și veselă familie canină. Inspirată de povestea din 1956 a lui Dodie Smith și de filmul „101 Dalmațieni” lansat în 1961 deWalt Disney, serialul urmărește aventurile fraților Dalmațieni mai mari, Dolly și Dylan, și a părinților lor, Delilah și Doug, dar și a celor 97 de frați și surori mai mici, în Londra zilelor noastre.

Din 25 martie, de luni până vineri de la ora 17.00.

 • MECH X4 – PREMIERĂ

Ryan Walker trezește în mod misterios MECH-X4, un robot gigantic construit pentru a apăra comunitatea de pericolele iminente. Când monștrii își fac apariția, Ryan își recrutează cei mai buni prieteni, inclusiv pe fratele său, pentru face echipă cu MECH-X4, în efortul de a salva orașul aflat în pericol de distrugere.

Din 4 martie, de luni până vineri de la ora 15.00

 • PENNY DE LA M.A.R.S., ÎN DIRECT DIN LUMEA MUZICALĂ

Penny și prietena ei, Camilla, două tinere speranțe muzicale urmează cursurile unei reputate școli de muzică – M.A.R.S. Ceea ce nu știe nimeni însă, este faptul că Penny este fiica unei vedete pop și că marea ei ambiție este aceea de a reuși prin forțe proprii. Statutul de eleve la M.A.R.S vine cu nenumărate provocări, peste care se mai adaugă una în plus – cele două prietene se îndrăgostesc de același băiat.
De luni până joi, de la ora 19.00.

 • SOY LUNA, EPISOADE NOI

Luna continuă dezlegarea misterelor legate de familia sa din postura de Sol Benson, moștenitoare a unei averi impresionante. Cu noi provocări au de a face însă și Nina, Jim și Yam, aflați în an terminal și foarte preocupați de alegerile pe care le au de făcut pentru viitorul lor, dar și Ámbar, Delfi, Jazmín, Matteo și Ramiro, deja absolvenți, dar, la rândul lor, confruntându-se cu diverse dileme.
De luni până joi, de la ora 18.00.

 • CASA LUI RAVEN, SEZONUL 3, EPISOADE NOI

Deși are talent de medium, RavenBaxter nu ar fi ghicit niciodată că va ajunge o mamă singură care va împărți apartamentul cu gemenii săi Nia șiBookerBaxter, dar și cu cea mai bună prietenă a ei, Chelsea și fiul ei Levi.
Din 18 martie, de luni până vineri, de la ora 20.30

 • REZERVAT BĂIEȚILOR

Episoade duble din Cei 6 Supereroi – Serialul, Copiii bionici, Ciudățeni și KirbyBuckets vor putea fi vizionate în fiecare zi de sâmbătă și duminică.

Din 2 martie, sâmbăta și duminica de la ora 17.30.

 Disney Junior

 • MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE – CINEMA DRIVE IN ÎN CONSTRUCȚIE

Gașca lucrează pentru a salva cinematograful Drive-In preferat al lui Goofy și a-l pregăti pentru marea redeschidere!

Din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 17.30

 • EROII ÎN PIJAMA, NOI EPISOADE

Eroii în pijama trebuie să oprească Ninjalinii să fure un inel magic ascuns pe vârful Muntelui Misterios.

Din 25 martie, de luni până vineri, de la ora 19.00

 • PRIETENII CĂȚELUȘI, MISIUNE NOUĂ

Cei doi frați aventurieri, Bingo și Rolly au o nouă misiune. Trebuie să o găsească pe Keia, cățelușa fugară a lui Chloe, înainte ca aceasta să se întoarcă.

Din 11 martie, de luni până vineri, de la 17.00.

 • PAPRIKA, EPISOADE NOI

Nicio provocare nu e prea mare pentru gemenii PaprikaOlivia și Stan care transformă fiecare zi într-o aventură colorată și veselă!

Din 4 martie, de luni până joi, de la 11.20 și 15.30

 • ZIUA INTERNAȚIONALĂ A SOPHIE, PE 8 MARTIE

Vineri, 8 martie, va fi dedicată exclusiv prințesei Sophia, sărbătorită cu cele mai urmărite episoade ale serialului, inclusiv cele cu prințesele Disney. Sărbătoarea va culmina cu un episod special – Sofia Întâi: Mereu Regal, difuzat sâmbătă, 9 martie, de la ora 11.20.

 • SOFIA ÎNTÂI, EPISOADE NOI, DE LUNI PÂNĂ JOI

După ce Sofia primește premiul de Protector, Cloverîi ia locul într-o misiune pe Insulele Mistice.

De luni, 4 martie, de la ora 20.00

 • CÂNTECE DE LEAGĂN DISNEY JUNIOR

Minnieși Daisy traversează London Bridge când acesta începe să se legene, astfel că decid să îl repare.

Din 18 martie, de luni până vineri de la 16.55

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.