Modern Dads
Eveniment de parenting dedicat tatilor

Ce contează cu adevărat în dezvoltarea socială, școlară și profesională a copilului?

Cum dezvoltăm reziliența, răbdarea, atenția și autoreglajul emoțional la copii?

Modern Dad’s Challenges, singurul evenment de parenting dedicat taților, revine cu o nouă ediție pe tema: “Ce contează cu adevărat în educația copilului?”. Evenimentul Modern Dad’s Challenges va avea loc online, pe 26 mai, de la 19:00. Subiectul ediției va fi dezvoltat de către specialiștii: Oana Moraru, Consilier educațional și Christian Comșa, Președinte Asociația Școlilor Particulare și moderat de Sofia Frunză, Organizator Modern Dads.

Evenimentul este filmat in studio si transmis LIVE pe pagina de Facebook Modern Dads. Transmisiunea video este realizata cu sprijinul Amaze.

PROGRAM eveniment:

  • 19:00 – 20:00: 𝗖𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗮𝗱𝗲𝘃𝗮̆𝗿𝗮𝘁 𝗶̂𝗻 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶, Oana Moraru, Consultant educațional, Fondator Școala Helikon;
  • 20:00 – 20:30: 𝗔𝗺 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿, 𝗰𝗲 𝗮𝗿 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶 𝘀𝗮̆ 𝘀̦𝘁𝗶𝘂 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝘂𝗿𝗺𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘁𝗮𝗽𝗮̆? Christian Comșa, Președinte Asociația Școlilor Particulare;
  • 20:30: Concurs powered by Lidl Romania.

Oana Moraru, 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙚𝙙𝙪𝙘𝙖𝙩̦𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡, 𝙁𝙤𝙣𝙙𝙖𝙩𝙤𝙧 𝙎̦𝙘𝙤𝙖𝙡𝙖 𝙃𝙚𝙡𝙞𝙠𝙤𝙣 aduce în vizor în cadrul live-ului cele mai importante aspecte legate de educația copilului preșcolar și școlar și cum putem încuraja dezvoltarea socială, profesională și școlară a copilului. Cheia succesului, conform studiilor, stă în dezvoltarea urmatoarelor competențe la copii: reziliența, răbdarea, atenția și autoreglajul emotional.

Oana Moraru

 “Ce contează cu adevărat în educația copiilor noștri? Studiile de psihologie și pedagogie cad de acord că reziliența, răbdarea, atenția și autoreglajul emoțional sunt cheia dezvoltării școlare, profesionale și sociale. Acestea sunt funcțiile executive ale minții și acele calități care dau direcție în viață, automotivare și bucuria de a merge înainte. Până la urmă, tot ce ne dorim de la copiii noștri este să îi vedem angajați și implicați, interesați de propria viață, experimentând cu bucurie și plăcere pe drumul propriu. Cum formăm abilitatea fiecărui copil de a-i găsi drumul și cum educăm reziliența, răbdarea, planificarea, atenția și autocontroul?” Aflăm răspunsul în direct, la Modern Dad’s Challenges.

Evenimentul continuă cu o discuție despre pregătirea copilului pentru școală și informațiile pe care ar trebui să le știe orice părinte de preșcolar. 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙖𝙣 𝘾𝙤𝙢𝙨̦𝙖, 𝙋𝙧𝙚𝙨̦𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚 𝘼𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙩̦𝙞𝙖 𝙎̦𝙘𝙤𝙡𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙋𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙪𝙡𝙖𝙧𝙚 va oferi o serie de recomandări legate de aspectele care țin de pregătirea copilului pentru școală, dar și rolul părintelui în această etapă. Acesta consideră că: “Rolul nostru, al părinților, în educație, implică mai mult decât a ne duce copiii în siguranță la poarta școlii”.

Christian Comsa
Christian Comsa – Presedinte Asociatia Scolilor Particulare

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este realizat cu sprijinul partenerilor Lidl Romania și Aqua Carpatica.

Prieteni eveniment: Editura DPH, Asociația Școlilor Particulare, Kinderpedia.

Pregătim și câteva surprize împreună cu partenerii evenimentului – 5 Ghiozdane Herlitz Ultralight Plus și un kit de cărți DPH, axate pe educația pozitivă. Așadar, recomandăm celor care ne urmăresc, să participe la concursurile lansate în timpul live-ului și se pot număra printre cei norocoși.

***
Modern Dad’s Challenges este un concept al agentiei Creative Energy Corner. Acesta este singurul proiect de parenting din Romania dedicat tatilor si viitorilor tati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.