Concurs Tata de nota 10

Ești tată și treaba asta (uneori, constant și din ce în ce mai des) îți dă reale dureri de cap? E minunat. Felicitări! Asta înseamnă că ești un tată de nota 10!

”Tată de nota 10” este și titlul cărții scrise de Brian Viner – scriitor, jurnalist și tată a 3 copii. T r e i copii, da! Cartea este publicată de Editura Corint și recomandată de Modern Dad’s Challenges.

De fapt, ”Tată de nota 10” este mai mult decât o carte – e un un soi de ghid de supraviețuire pentru tăticii aflați la început de drum, dar și pentru cei care, deși intrați în horă de ceva vreme, încă se simt depășiți de acest rol complicat și, totuși, frumos de părinte.

Pornind de la propria experiență, de la pățanii ale prietenilor apropiați, dar și ale unor vedete precum Nigella Lawson, Gordon Ramsay, Robbie Williams, Tiger Woods, autorul analizează din perspectivă istorică, psihologică și culturală, dar întotdeauna cu umor și pe un ton relaxat, transformările pe care le-a cunoscut de-a lungul timpului rolul de cap de familie și oferă ponturi pentru a ieși din impasul de a fi… tată.

Fie că este vorba despre un bebeluș care plânge noapte de noapte, despre un prichindel care își mușcă sistematic colegii de grădiniță sau care nu își găsește locul într-o colectivitate, despre un școlar care distruge tot ce îi iese în cale sau obișnuiește să răspundă nepoliticos, Viner are câte o poveste cu final fericit pentru fiecare caz în parte.

Nu ne mai lungim cu vorba. Pentru recenzia completă – click AICI. Pentru comandă online – click AICI. Iar pentru #CONCURS – lasă-ne un mesaj (în secțiunea de comentarii de pe blog sau la postarea de pe Facebook) despre ce înseamnă pentru tine să fii tată. Un cuvânt, o emoție, o idee. Orice. Oferim – prin tragere la sorți – trei exemplare ale cărții ”Tată de nota 10” pentru 3 tătici de nota 10 din comunitatea noastră. 🙂

Concursul de desfășoară în perioada 29 noiembrie – 6 decembrie. Joi dimineață, chiar de Moș Nicolae, anunțăm câstigătorii.

Succes!!!

3 COMENTARII

  1. Sa ai copiii e un amestec de bucurie, responsabilitate, distractie si nevoie de rabdare muuulta 🙂 Pare mai simplu decat este in realitate, dar este mai minunat decat pare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.