Fundația Genesis Collegiate sprijină lupta pentru viață a copiilor născuți prematur,  printr-un nou eveniment caritabil Genesis for Life – 20 februarie, ora 19:00, Sala de Marmură a Cercului Militar Național din București.

Evenimentul Genesis for Life își propune să strângă 17.000 de euro pentru un bronhoscop rigid – aparat medical care permite intervenții rapide și eficiente în situații limită, necesar secției de Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie”, coordonată de medicul Cătălin Cîrstoveanu. În cadrul evenimentului, Doru Trăscău și Andrei Zamfir de la The Mono Jacks vor susține un recital extraordinar, care va fi asociat cu un special pairing Wine&Music realizat cu susținerea specială a Gitana Winery.

De șase ediții, proiectul Genesis for Life este dedicat modernizării și dotării secției coordonate de medicul Cîrstoveanu.

,,Noi facem educație în România de 20 de ani, dar ca părinte cred că nu este suficient să punem în mintea copiilor cifre, teorii și informații, trebuie să punem neapărat umanitate, pentru că ei vor fi societatea de mâine, iar această societate trebuie să fie mai responsabilă și mai activă decât am fost noi. În ultimii 10 ani, s-au strâns peste 100.000 de euro pentru proiecte asociate inițiativelor lui Cătălin Cîrstoveanu, iar această alegere nu este întâmplătoare. Acest om și determinarea sa de a schimba realitatea în care trăim, refuzul de a accepta limitările sistemului, dorința de performanță mi se par cele mai bune lecții pe care le putem oferi celor 400 de copii și tineri aflați la școala Genesis și cei încă aproape 200 pe care îi așteptăm la liceul pe care îl vom inaugura în toamna lui 2019” – a declarat Ioana Necula, director fondator Genesis Collegiate și inițiator al proiectului Genesis for Life.

,,Fără sprijinul societății civile, cu siguranță nu am fi ajuns aici. Pași importanți în dezvoltarea secției noastre s-au făcut printr-o importantă responsabilitate socială. Am decis să nu ne oprim, ci să mergem tot înainte. Prin proiectul Genesis for Life și prin aparatele achiziționate în urma acestor inițiative am realizat nenumărate intervenții salvatoare de vieți, printre care și o premieră mondială în 2015, cu ajutorul unui aparat de dublă dializă, renală și hepatică” – a declarat medicul Cătălin Cîrstoveanu, coordonatorul secției de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie”.

Donațiile se pot face doar prin intermediul platformei Galantom, pe oricare din paginile fundraiserilor dedicate evenimentului. Informații suplimentare găsiți pe www.genesis.ro. Orice donație este binevenită, însă doar cele de minim 200 de lei vor asigura accesul la eveniment.

Genesis Collegiate este o instituție educațională cu 20 de ani de experiență și rezultate remarcabile în învățământul românesc, dar și cu o istorie consistentă de proiecte sociale dedicate comunității. În anul școlar 2019-2020 instituția va lansa și Liceul Teoretic Genesis care va cuprinde două clase cu profiluri diferite.

Programul Genesis For Life a fost dezvoltat din dorința de a le oferi elevilor instituției un exemplu despre ce înseamnă responsabilitatea socială și din dorința de a contribui cât mai mult la creșterea și dezvoltarea lor ca oameni.

Găsiți evenimentul GENESIS FOR LIFE 2019 și pe Facebook – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.