Cui nu-i plac poveștile Disney? Și, preferabil, aventură, animație, acțiune să fie! Și, întotdeauna, cu supereroi și finaluri fericite!

În altă ordine de idei, familia de supereroi îndrăgită de copiii și părinții din toată lumea se întoarce cu o nouă aventură în „Incredibilii 2”. De data aceasta, însă, Helen e în centrul acţiunii, lăsându-l acasă pe Bob pentru a încerca să se descurce împreună cu Violet şi Dash cu actele de eroism ale vieţii normale, de zi cu zi.

Bineînțeles că adaptarea e grea pentru toată lumea. Și devine cu atât mai grea cu cât nimeni din familie nu ştie care sunt superputerile bebeluşului Jack-Jack, care apar spontan şi imprevizibil.

Dar atunci când un nou ticălos urzeşte un complot genial de periculos, familia de Incredibili şi Frozone trebuie să găsească o cale de a lucra din nou împreună, ceea ce e mult mai uşor de spus decât de făcut, oricât ar fi ei, cu toţii, de incredibili.

Hai că v-am făcut poftă de un film bun alături de copii și o pungă mare de pop corn, știm asta. A fost cu intenție! Și, de bucurie că ne-a ieșit, vă invităm la concurs!

Concurs ProVideo & Modern Dad’s Challenges

Punem la bătaie 3 premii! Trei premii! Toate oferite de ProVideo. Fiecare premiu constă în: o carte Incredibilii cu CD + un DVD Incredibilii. Condițiile de participare sunt simple: lasă-ne un comentariu (pe blog sau pe Facebook Modern Dad’s Challenges) în care să ne spui care este ultimul film pe care l-ai văzut alături de copilul tău.

 

Concusul se desfășoară începând de azi până pe 20 decembrie 2018.
Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți.

 

 

 

Succes!!!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here