LIBfest

LIBfest – targ de carte si experiente culturale organizat de Libris – va avea loc online, in perioada 24-29 octombrie 2023.

Iubitoarii de cultura din tara, dar si din afara ei, sunt invitati la dialoguri si experiente culturale pe marginea cartilor si a temelor de interes actuale precum echilibru, sanatate emotionala si dezvoltare personala, dar si volume cu autografele celor mai iubiti autori vor fi disponibile in cadrul acestei editii, alaturi de reduceri pana la 86% la peste 750.000 de volume in romana si engleza.

Eveniment cu traditie pe piata cartii din Romania, LIBfest continua sarbatoarea dedicata literaturii, cititorilor si scriitorilor cu LIBfest editia octombrie 2023, ce va avea loc in perioada 24-29 octombrie.

Ne bucuram sa oferim un spatiu in care cititorii si creatorii de continut cultural pot interactiona intr-un mod autentic si creativ, deoarece la LIBFest aducem in prim-plan nu doar cartile, ci si pasiunea si comunitatea care se formeaza in jurul lor. Cu dezbateri care pun sub lupa subiecte actuale de interes, dialoguri si dezbateri valoroase cu autorii momentului si lansari de carti asteptate, ne propunem sa aducem un suflu nou in ceea ce inseamna experienta culturala”, precizeaza Augusta Onita Bagoly, Director Evenimente LIBfest, un proiect marca Libris.

 

Cine intra in dialog la LIBfest, editia octombrie 2023

Sub umbrela #LibrisTalks, Denisa Comanescu, Mihaela Bilic, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alex Donovici, Andrei Ruse, Horia Sirghi, Ruxandra Gidei si multi altii invita iubitorii de lectura la dialoguri si dezbateri pe teme literare, precum „Lectura ca rutina de self- care”, „Colaborarea dintre minte si trup”, „Geniotip” „Gandirea critica formata prin carti”, „Rutini sanatoase”, „Literatura ca profesie”, „LibrisTalks pe limba copiilor” sau „LibrisTalks pe limba editorilor”.

„Bineinteles ca nu puteau lipsi autorii romani aflati in topul vanzarilor, precum Petronela Rotar, Ioana Chicet Macoveiciuc sau Alex Donovici, dar si cei mai apreciati creatori de continut literar precum Zaifet sau 4 fara 15. In ton cu tema evenimentului, i-am invitat la dialoguri despre sanatate, rutina lecturii, respectiv despre rolul cartilor pentru copii in dezvoltarea echilibrata a celor mai mici dintre cititori”, a mai precizat Augusta Onita-Bagoly.

 

Reduceri de pana la 86%

LIBfest aduce reduceri consistente la peste 750.000 de titluri in limba romana si limba engleza.

Asa cum au fost obisnuiti la toate editiile LIBfest, vizitatorii sunt invitati sa acceseze cele peste 200 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din Romania, dar si de peste hotare. Titluri de la Humanitas, Polirom, Litera, Grupul Editorial Art, Creator, Corint, Rao, Nemira, Penguin, Macmillan, HarperCollins, Simon&Schuster, dar si multe altele vor fi prezente in targul online cu oferte foarte atractive pentru cititori.

Programul complet al LIBfest, precum si evenimentele, lansarile de carte si dialogurile sunt disponibile alaturi de intreaga oferta de carte, pe site-ul www.libris.ro. De asemenea, evenimentele si dezbaterile culturale pot fi urmarite si pe pagina de Facebook, Libris.ro.

 

Despre LIBRIS

Afacere 100% romaneasca, Libris a intrat pe piata de carte in 1991, cu libraria St. O. Iosif din Brasov. In 2009, apare Libris.ro care, in 14 ani de existenta in online, a devenit nume de referinta pe segmentul de librarii, livrand comenzi catre 1,85 milioane de clienti din intreaga lume.

In toti acesti ani, Libris si-a asumat activ un rol de sustinator al lecturii si a derulat campanii numeroase in acest sens. Din 2019, Libris a demarat proiectul CarteTeca, prin care isi propune sa doteze unitatile de invatamant de stat din Romania cu volume actuale, care sa-i atraga pe copii si adolescenti catre lectura.

CarteTeca, editia a-V-a se desfasoara in perioada 12-29 octombrie 2023 si se  adreseaza tuturor institutiilor de invatamant de stat din Romania, de la educatie timpurie pana la nivelul liceal, inclusiv. Formularul de inscrieri este disponibil pe site-ul Libris, iar lista completa a donatiilor si a beneficiarilor proiectului CarteTeca 2023 va fi publicata vineri, 3 noiembrie 2023.

 

*Sursa: Libris

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.