Modern Dad’s Challenges își face bagajele și ajunge pentru prima dată în Iași, cu un subiect amplu și de actualitate – ”Provocările parenting-ului modern”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, ora 9:00, la Hotel Unirea Iași.

Astfel, provocăm toți tăticii (și viitori tătici, bineînțeles) din Iași la o discuție interactivă despre confruntările de zi cu zi ale părintelui modern și, mai ales, despre beneficiile implicării tatălui în creșterea copilului. În cadrul temei “Provocările parenting-ului modern”, vom aborda subiecte de psihologie, siguranța copilului, dar și educație financiară, după cum urmează:

  • Responsabilitatea tatalui in cadrul familiei
  • Educație financiară pentru tați
  • Cum alegem și instalăm corect scaunul auto al copilului?

Vor fi alături de noi specialiștii: Gabriela Maalouf, Psiholog, specialist NLP Parenting; Cezar Cernat, Manager zonal BCR Social Finance și Alice Dona Mitu, Medic Specialist, primul Consultant certificat în Siguranța Auto de “Institution of Occupational Safety and Health”. Moderatorul evenimentului va fi Sofia Frunză, inițiator proiect Modern Dad’s Challenges.

“Asemenea mamei, tatăl oferă copilului iubire, susținere, înțelegere, îl ajută în dezvoltarea unui sistem de valori morale, îi este alături neconditionat, îl susține în explorările sale, îl încurajează. Astfel, rolul tatălui în relația cu copilul său este mai amplu decât cel de model masculin”, consideră Gabriela Maalouf, Psiholog, specialist NLP Parenting. Povestim pe larg despre acest subiect pe 23 noiembrie, dar și despre instrumentele si practicile care sunt la îndemâna oricui, pentru o viață financiară sănătoasă.

Continuăm conferința cu subiect de mare importanță: siguranța copilului în timpul deplasării cu mașina. Alice Dona, Medic Specialist, primul Consultant certificat în Siguranța Auto de “Institution of Occupational Safety and Health”, va povesti despre cum alegem scaunul potrivit pentru copil, la ce să fim ateni atunci când instalăm scaunul auto și alte informații relevante atunci când povestim despre siguranța copilului. Completăm discuția cu un moment practic. Participanții vor putea verifica sub îndrumarea consultanților Centrului de Siguranță Auto Copii dacă au instalat corect scuanul auto al copilului.

Modern Dad’s Challenges este singurul eveniment de parenting din tară dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este GRATUITĂ, iar locurile sunt limitate. Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/iasi/.

Pregătim și multe surprize pentru participanți, împreună cu partenerii evenimentului, care susțin comunitatea de tați din România.

PARTENERI: Lidl Romania, Nestle, BCR, Siguranță Auto Copii, NUK România.

Cu sprijinul: Nummo, AQUA Carpatica

Partener educational: Editura NICULESCU

Partenerii media: Daniela Macsim, Sfatul Mamei, Iasi4u.ro, Fest.ro, Iasi.InOras.ro, IasiFun. 

Modern Dad’s Challenges este un proiect marca Creative Energy Corner. Proiectul a luat naștere în 2017 și se desfășoară în București, Cluj și Iași.

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile pe site-ul www.moderndadas.ro/events/iasi, cât și pe pagina de Facebook Modern Dads. Tații care doresc să se alăture comunității o pot face fie abonându-se la newsletter, fie pot da Join grupului Modern Dads.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.