Campania ”Dăruieşte o lume de basm” -lansată la sfârșitul anului trecut,a adunat deja cărţi pentru prima bibliotecă din proiect. Ea a fost amenajată în comuna Ştefaneştii de Jos, spre marea încântare a copiilor de aici. Proiectul urmează să ajungă la spitalul din Curtea de Argeş, la secţia de pediatrie.

Grădinițele Butterfly, CAVA Bistronomie şi Asociaţia KinetoBebe, alături de Itsy Bitsy FM, au lansat anul trecut campania care îndeamnă la generozitate tot anul şi propune sprijinirea copiilor, care nu au acces la cărţi. Cu ajutorul donaţiilor venite atât de la publicul larg, cât şi de la edituri sau companii care susţin educaţia, organizatorii îşi propun să ajungă în cât mai multe locuri din ţară unde copiii nu au cărţi şi nici acces la biblioteci.

Specialiştii vorbesc despre nevoia de evadarea în imaginaţie, a copiilor care au o viaţă mai grea şi cărţile sunt cel mai sănătos mod de a te dezvolta şi de a face din lumea ta un tărâm de basm.

Pentru copiii din spital cărţilele sunt ceva mai mult. Sunt o pauză de la tristeţe şi durere. De aceea vă rugăm să alegeţi dintre cărţile voastre, acele cărţi pe care le puteţi da mai departe şi să ne ajutaţi ca până în luna martie să facem o nouaă bibliotecă Dăruieşte o lume de basm” declară Monica Popescu, coordonatoarea campaniei.

Fiecare bibliotecă va fi aranjată de o parte dintre copiii care au donat, și gâdurile bune de la cei care primesc aceste daruri vor fi communicate pe canalele online ale organizatorilor, pentru a motiva şi alţi oameni să sprijine acest demers, pe cat de simplu pe atât de benefic pentru cei mici.

Fiecare carte dăruită este așteptată cu drag până pe 10 martie, la unul dintre cele 7 puncte de colectare a donațiilor. Pot fi donate și jocuri sau jucării în stare bună.

  • Grădinița Butterfly Aviației, Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1,
  • Gradinița Butterfly Băneasa, Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari, Ilfov (Gradina Zoologică)
  • Gradinița Butterfly Cosmopolis, Str. Lacului, vila 8F, Ștefăneștii de Jos, Ilfov
  • CAVA Bistronomie, Calea Floreasca 91-111, Sector 2
  • Centrul KinetoBebe Moșilor, Calea Moșilor nr. 158, Sector 2
  • Centrul KinetoBebe Nord, Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1
  • Centrul KinetoBebe Sud, Șoseaua Olteniței nr. 87-99, Sector 4

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.