Tătici, ce faceți voi cu copiii în vacanță?

Până primim răspunsurile voastre, avem noi o sugestie faină – Opera Comică pentru Copii. Găsiți aici spectacole frumoase care sigur o să vă placă și vouă, nu doar celor mici. Programul spectacolelor îl găsiți AICI.

Așadar, să vă povestim despre ”Punguța cu doi bani”. Știm cu toții povestea, dar punerea în scenă de la Opera Comică vine cu ceva în plus: mult umor și bună dispoziție, muzică și culoare. Punguța cu doi bani schimbă viața unui cocoș și-a stăpânului său. La capătul acestei aventuri muzicale înveți ce înseamnă să fii curajos și loial, afli că mintea poate să rezolve orice problemă şi că perseverenţa deschide calea spre succes. Cocoşul este dârz și hotărât să recupereze punguţa pe care i-a furat-o boierul, iar aventurile lui dau spectacolului umor, savoare, haz și culoare.

Gen: teatru / Vârsta recomandată: +3 ani / Sala UnderGrant

Concurs ModernDads.ro & Opera Comică

Vă oferim ocazia să câștigați o invitație triplă la spectacolul-teatru ”Punguța cu doi bani”, de la Opera Comică pentru Copii, din 7 februarie, ora 10:00, Sala UnderGrant. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți ce mai faceți voi cu copiii când aceștia sunt în vacanță? Lăsați-ne răspunsul în secțiunea de comentarii de pe blog sau de pe pagina noastră de Facebook.

Miercuri, 6 februarie, ora 11:00, alegem câștigătorul. Prin tragere la sorți. Așa că BAAFTĂ!

🙂

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.