Știați că din cauza factorilor climatici, a poluării, a stresului și a deteriorării calității alimentelor, tulburările atopice (dermatită atopică, intoleranțe alimentare, alergii respiratorii, astm etc.) au crescut în incidență și aproximativ 50-60% din nou-născuți dezvoltă dermatite atopice în primele luni din viață? Dintre aceștia, o bună parte au dezvoltat alergii respiratorii și chiar astm alergic până la vârsta de 20-25 de ani.

Principalele cauze ale tulburărilor atopice la nou-născuți

–        Ținerea copilului într-un mediu mult prea steril. Standardele ridicate de igienă duc la o expunere redusă a sistemului său imunitar la microbi, ceea ce va face ca răspunsul său la atacurile din extern să fie tot mai slab.

–        Alimentația modificată genetic sau necorespunzătoare

–        Poluarea – s-a observat că riscul declanșării acestei afecțiuni este mai crescut în zonele unde gradul de poluare este mare sau într-un climat rece. De asemenea afecțiunea este mai des întâlnită în mediul urban.

–        Aeroalergenii reprezentati de praf, polen si fumul de ţigara

–        Genetic, dacă există un istoric medical de alergii în familie

Probioticele – remediul modern împotriva tulburărilor atopice

Este considerat ca majoritatea bolilor sunt produse de dezechilibre ale florei intestinale. Astfel, au fost descoperite specii bacteriene (probiotice) care pot restaura echilibrul și care normalizează răspunsurile sistemului imunitar. Cel mai important este echilibrul dintre limfocitele de tip Th1 și Th2, care susțin practic imunitatea. În organismul bebelușului, la naștere, există o dominanță a Th2. S-a observat că, dacă echilibrarea de Th1 și Th2 nu se realizează natural, preponderența afecțiunilor alergice a fost mult mai ridicată pe parcursul vieții. Prin urmare, pentru a preveni încă de la început alergiile, micuții au nevoie cât mai devreme de probiotice.

Omni Biotic Panda

Omni Biotic Panda este un probiotic special dezvoltat pentru persoanele care suferă de tulburări atopice (dermatită atopică, intoleranțe alimentare, alergii respiratorii, astm etc.), acționând prin menținerea echilibrului limfocitelor Th1 / Th2. Acesta vine în sprijinul pacienților deoarece conține 3 specii de tulpini bacteriene special selectate pentru a reduce factorii care determină declanșarea acestori tulburări. Astfel, Omni Biotic Panda poate preveni apariția tulburărilor atopice la nou-născuți și la viitorii adulți, iar în cazul persoanelor care deja manifestă aceste tulburări,  ajută prin repopularea florei intestinale cu bacteriile necesare, diminuarea simptomelor și într-un final, chiar dispariția acestora.

omni biotic panda

Omni Biotic Panda este recomandat atât gravidelor din săptămâna 32 de sarcină, cât și nou-născuților din prima zi de viață, dar și pe perioada alăptării.

Știm cât de greu îi convingem pe cei mici să ia suplimente, dar Omni Biotic Panda ne scoate din impas cu un mod de administrare ușor: pentru nou născuți și bebeluși se dizolvă 1 plic în 2 linguri cu lapte, sau în biberonul cu lapte se lasă 10 minute la activat și se administrează. Pentru adulți și copii se dizolvă 1 plic în 125 ml apă, ceai sau lapte, se lasă 10 minute la activat și se bea. Pentru cei mici, dacă vor, mămicile pot dizolva conținutul plicului și în mâncare dacă aceasta este lichidă (supă, ciorbă, supă cremă) Este foarte important ca lichidul în care dizolvăm plicul de Omni Biotic Panda să nu depășească 40 grade Celsius, altfel se inactivează bacteriile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.