Dynamic Fathers Day

Dynamic Fathers Day

Dynamic Father's Day

Toți tații sunt invitați alături de copiii lor la un eveniment interactiv & relaxant, pus la cale de comunitatea MODERN DADS (moderdads.ro) împreună cu Liceul Romano Finlandez! Așadar, anul acesta de Ziua Tatălui provocăm tăticii la o experiență sportivă și cu multă adrenalină, pe 11 Mai la sediul Liceului Româno Finlandez din București (Str. Răsăritului 59, Sector 6), in cadrul unui eveniment vibrant, dominat de competiții sportive, provocări educative, joculețe și timp de calitate tată– copil,

Îmbinăm mișcarea cu distracția, ne energizăm și petrecem câteva ore în sala de sport, dar și pe teren, în aer liber, așa cum își doresc atât de mult copiii noștri. Am pregătit probe sportive, zone de relaxare și de joacă, sesiuni de informare la Health & Relax Corner, surprize și jocuri la standurile partenerilor, limonadă si gustări. Completăm programul cu jocuri tip bâlci, de aruncat cu mingea în doze de aluminiu sau diverse alte suporturi, dar si momente de relaxare, unde copiii si taticii se pot bucura de o pauza bine meritata. Participarea este gratuită dar locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac completând formularul disponibil pe site – MA INSCRIU!

Ție îți rămâne doar să te înscrii la eveniment ținând cont de vârsta copilului și orarul activităților dedicate lui:

 • 10:00 – 12:30: copii de gradiniță (3-6 ani)
 • 12:30 – 15:00: copii din învățământul primar & gimnazial (7-12 ani)

Tații implicați merită si premiați, așadar, la finalul evenimentului vom premia 10 tătici ce s-au remarcat pentru lucrurile deosebite realizate pentru comunitătile de părinți și copii!

Ai o propunere de tată ce merită premiat? Trimite-ne detalii pe moderndads@energycorner.ro!  

__ __ __

Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

– in cadrul evenimentului Dynamic Father’s Day, organizat de Creative Energy Corner & Liceul Romano – Finlandez se vor realiza fotografii si video-uri de tip eveniment ce pot fi publicate pe site-ul si retelele de socializare ale evenimentului si ale partenerilor/sponsorilor acestora, cu scop de promovare si nu comercializare.

– Daca nu doresti sa apari in astfel de imagini, te rugam sa ne anunti in momentul participarii la eveniment, la receptie, pentru a lua toate masurile necesare pentru a respecta optiunea dvs.

În conformitate cu eforturile noastre de aliniere la Regulamentul General Privind Protecția Datelor Personale ( UE 679/2016 – GDPR), ne facem datoria de a vă informa că datele cu caracter personal prelucrate cu ocazia evenimentului organizat de noi sunt obținute direct de la dvs. prin completarea formularului de inscriere, Creative Energy Corner are rolul de operator de date personale si ne asumam respectarea cerintelor GDPR.

!! Nu ne asumăm raspunderea pentru eventualele obiecte pierdute sau incidente care nu au legătura sau nu ar putea fi prevăzute de către organizatori.

Program

Programul complet pentru fiecare categorie cuprinde:

10:00 – 12:30: Grădiniță (3 - 6 ani)

 • cursa cu mingi de ping-pong (interior)
 • cursa taților cu copiii în spate (interior)
 • cursa pe culori (exterior) – se ascund obiecte de diferite culori si tații trebuie să le dea instrucțiuni copiilor să le găsească
 • caută obiectul în orez (legați de mână) (interior)
 • Hopa-Sus – Balon ținut în aer (interior)

12:30 – 15:00: Invatamantul primar & gimnazial (7-12 ani)

Primar

 • Aruncatul cercurilor pe con (interior)
 • Sut la poartă în plasă (exterior)
 • Aruncat la coș (interior)
 • Recreează desenul din bețe după indicații (interior)

Gimnaziu

 • Fotbal – sut la poarta (exterior)
 • X și 0 uman (interior)
 • Aruncat la coș (interior)
 • Recreează desenul din bețe (interior)

Parteneri Gold

Parteneri Silver

Partener HIDRATARE

Editii Anterioare

Recomada prietenilor