Modern Dads Challenges

Modern Dads Challenges

DESCRIERE & PROGRAM EVENIMENT

Modern Dad’s Challenges – singurul eveniment dedicat tatilor, revine cu o noua editie pentru tine!

Pe 28 Februarie, de la 18.00, te asteptam din nou la Hotel International Bucuresti (str. Cauzasi 27), unde dezbatem tema: Project Management in Parenting si relationarea cu copilul!

De ce Project Management? Pentru ca suntem bombardati cu informatii din toate directiile, activitatile se tot aduna, atat pentru copil, cat si pentru cuplu si familie si uneori poate deveni covarsitor sa le duci la bun sfarsit pe toate. De aceea, cateva sfaturi de organizare si de gestionare a intregului proces sunt numai bune, mai ales la inceput de an.

Si invatarea este tot un proces si el poate fi mult mai placut in functie de metodele alese, prin urmare discutam de data aceasta despre invatarea alternativa si experentiala, pe care noi o aplaudam. La fel cum aplaudam si incurajam si dezvoltarea multilaterala a copiilor nostri, fara bariere de gen. In acest sens, discutam despre rolul crucial al parintilor in sustinerea fetelor in tehnologie si antreprenoriat.

Sigur ești acel părinte care își dorește să schimbe în bine viața fiicei sale! Așa că avem o veste bună: a reînceput cea mai mare competiție de IT și leadership din lume dedicată fetelor cu vârste între 8 și 18 ani. Technovation Girls este un program internațional gratuit, desfășurat anual, în cadrul căruia mii de eleve din întreaga lume se înscriu, descoperă cu câtă ușurință pot să dezvolte aplicații, dobândesc cunoștințe noi și leagă prietenii.

Înscrie copilul tău ACUM!

 

Ca intotdeauna, ramanem ancorati in realitate si incheiem cu deja consacrata sesiune Dad Talks – povesti la cald si cu impact! Tombola si premiile sunt si ele prezente, cu energia “taticeasca“ si pofta de cunoastere veniti voi!

Inscrie-te acum. Urmatoarea editie va fi tocmai in toamna, in luna noiembrie, asadar, nu rata acest moment.

Participarea este gratuita, iar inscrierea se face completand formularul de inregistrare!

Program

18:00 - 18:30 Inregistrare participanti & networking

18:30 – 19:10 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗶𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗴, Radu Popescu, Consultant, Consilier Parental și Project Manager

19:10 – 19:50 𝗥𝗼𝗹𝘂𝗹 𝗰𝗿𝘂𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗽𝗮̆𝗿𝗶𝗻𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗶̂𝗻 𝘀𝘂𝘀𝘁̦𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗳𝗲𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗶̂𝗻 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗮𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿𝗶𝗮𝘁, Maria Popescu, Program Manager Adfaber

19:50 – 20:00 Elevator Pitch pentru cei mari si mici Andrei Dunuta, Antreprenor Vanzari & Public Speaking, Fondator Arta de a NU vinde

20:00 – 20:15 Pauza de socializare

20:15 – 21:00 Cum să fii tată în prezent? Despre mindful parenting la bărbați, Matei Stănculescu, Fondator Centrul Eka – Centrul Stării de Bine Psihoterapeut, trainer, Mental Fitness coach si Ioan Ungureanu, Fondator DadsAround – Know-how & Comunitate pentru #supertați în devenire 12 ani în comunicare, student la a doua facultate – Științe Cognitive, Psihologie;

21:00 – 21:20: Moment practic

21:20 – 21:30: Concurs & premii

Pentru a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, trebuie să completezi formularul de înregistare!

Locurile sunt limitate la 100 de participanți, iar accesul este gratuit!

*Modern Dad’s Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru a fi la curent despre evenimentele și campaniile pe care le implementăm, tații ne pot urmări pe platforma www.moderndads.ro sau pe conturile de social media: Facebook, YouTube, Instagram Modern Dads. Iar pentru networking și socializare se pot alătura grupului privat – Grup Modern Dads.

Speakeri

Radu Popescu

Radu Popescu

Consultant, Consilier Parental și Project Manager

Maria Popescu

Maria Popescu

Program Manager Adfaber

Matei Stănculescu

Matei Stănculescu

Fondator Centrul Eka – Centrul Stării de Bine Psihoterapeut, trainer, Mental Fitness coach

Ioan Ungureanu

Ioan Ungureanu

Fondator DadsAround – Know-how & Comunitate pentru #supertați în devenire 12 ani în comunicare, student la a doua facultate – Științe Cognitive, Psihologie

Alex Aninosanu

Alex Aninosanu

Moderator

Parteneri Gold

Parteneri Silver

Parteneri Educationali

Editii Anterioare

Recomada prietenilor