Modern Dads Challenges

Modern Dads Challenges

DESCRIERE & PROGRAM EVENIMENT

Care sunt meta-competențele viitorului? Cum le dezvoltă școala și sistemul de învățământ actual? Dar noi, acasă, cum încurajăm dezvoltarea abilităților copilului?

Copiii noștri fac parte din gerenația celor care au inițiativă, idei de afaceri și spirit antreprenorial, dar în același timp sunt cei care au o gândire pe termen scurt. Îi motivează rezultatele imediate și își doresc ca lucrurile să se întâmple ACUM. Învață de mici să-și gestioneze banii și au o inteligență financiară crescută, dar aleg să-și cheltuie economiile pe trenduri. Sunt nativi digitali, cu acces la smartphone-uri si plaforme de e-learning si sunt conectați permanent la tot ce se întâmplă în jurul lor. Aspiră la un viitor de succes și folosesc resursele online pentru a-și dezvolta noi abilități.

În acest context, ce le poate influența și dezvolta parcursul educațional? Ce îi motivează și cum îi motivăm pe copiii din generația Z sau Alpha? Cum îi pregatim pentru viitor și ce cunoștințe sunt esențiale pentru o mentalitate orientată spre succes?

Pe 8 noiembrie te invităm să povestim despre toate acestea în cadrul conferinței Modern Dad’s Challenges: Motivația și mentalitatea copilului în contextul e-learning . Evenimentul are loc la Hotel Internațional București, de la 18:00 – 21:30.

Înscrie-te acum și beneficiază de o experiență unică, alături de gașca de tați moderni din comunitatea www.moderndads.ro!

Participarea este gratuita, iar inscrierea se face completand formularul de inregistrare!

Program

18:00 - 18:30: Registration & Networking

18:30 – 19:00: 𝗖𝘂𝗺 𝗻𝗲 𝗰𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗱𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗿-𝘂𝗻 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹? Alina-Cristiana Dumitrache, psiholog, doctor în științele educației, fondator și director al Liceului Româno-Finlandez

19:00 – 19:25: 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗴𝗻𝗶𝘁𝗶𝘃𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗼𝗳𝗳𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝗰𝘂 𝘀𝗲𝗻𝘀 𝗶̂𝗻 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲, Laura Ion, Laura Ion, Trainer, mediator acreditat international Feuerstein, specialist in digitak literacy și online safety pentru copii

19:25 – 20:00: 𝗖𝗲 𝗹𝗲 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶? Catalin Isbase, Profesor la Scoala de Bani.

20:00 – 20:30: Networking & brand activation

20:30 – 21:10: 𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀: 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗗𝘂𝗻𝘂𝘁𝗮, Antrenor Vânzări & Public Speaking Fondator Arta de a NU vinde si 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶 𝗜𝘃𝗮𝗻, Fondator Lumea lui Andrei.

21:10 – 21:30: Concurs & Brand activation

Pentru a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, trebuie să completezi formularul de înregistare!

Locurile sunt limitate la 100 de participanți, iar accesul este gratuit!

*Modern Dad’s Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru a fi la curent despre evenimentele și campaniile pe care le implementăm, tații ne pot urmări pe platforma www.moderndads.ro sau pe conturile de social media: Facebook, YouTube, Instagram Modern Dads. Iar pentru networking și socializare se pot alătura grupului privat – Grup Modern Dads.

Speakeri

Alina-Cristiana Dumitrache

Alina-Cristiana Dumitrache

Psiholog, doctor în științele educației, fondator și director al Liceului Româno-Finlandez

Laura Ion

Laura Ion

Trainer, mediator acreditat international Feuerstein, specialist in digitak literacy și online safety pentru copii

Catalin Isbase

Catalin Isbase

Profesor la Scoala de Bani bcr

𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀: 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗗𝘂𝗻𝘂𝘁𝗮

𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀: 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗗𝘂𝗻𝘂𝘁𝗮

Antrenor Vânzări & Public Speaking Fondator Arta de a NU vinde

𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀: 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶 𝗜𝘃𝗮𝗻

𝗗𝗮𝗱 𝗧𝗮𝗹𝗸𝘀: 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶 𝗜𝘃𝗮𝗻

Fondator Lumea lui Andrei

Alex Aninosanu

Alex Aninosanu

Moderator

Parteneri PREMIUM

Parteneri Gold

Parteneri silver

Parteneri

Editii Anterioare

Recomada prietenilor