Modern Dads Challenges

Modern Dads Challenges

Ce este Modern Dad’s Challenges?

Modern Dad’s Challenges este primul si singurul eveniment de parenting dedicat tatilor si viitorilor tati. Din 2017 organizam exclusiv pentru tati intalniri pe teme de parenting – conferinta & workshop-uri, care au in prim plan TATAL, viata de parinte, cat si provocarile aferente familiei moderne. Evenimentul este locul in care tatii vin sa invete, sa interactioneze, sa adreseze intrebari, se se inspire, dar si sa se relaxeze. Alatura-te si tu comunitatii de tati implicati si hai sa ne cunoastem la urmatoarea editie!

𝗖𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗮𝗱𝗲𝘃𝗮̆𝗿𝗮𝘁 𝗶̂𝗻 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶?

Miercuri, pe 26 mai, ne revedem la o nouă ediție a evenimentului Modern Dad’s Challenges. Subiectul pe care îl aducem în vizor de această data este: 𝗖𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗮𝗱𝗲𝘃𝗮̆𝗿𝗮𝘁 𝗶̂𝗻 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶?

Sunt alături de noi Oana Moraru, Consultant educațional, Fondator Școala Helikon și Christian Comșa, Președinte Asociația Școlilor Particulare. Evenimentul este filmat în studioul Amaze și transmis #LIVE în comunitarea Modern Dads

Program

19:00 - 19:50 𝗖𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗮𝗱𝗲𝘃𝗮̆𝗿𝗮𝘁 𝗶̂𝗻 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶? - Oana Moraru, Consultant educațional, Fondator Școala Helikon

19:50 - 20:00 Întrebări și răspunsuri

20:00 - 20:30 𝗔𝗺 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿, 𝗰𝗲 𝗮𝗿 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶 𝘀𝗮̆ 𝘀̦𝘁𝗶𝘂 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝘂𝗿𝗺𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘁𝗮𝗽𝗮̆? - Christian Comșa, Președinte Asociația Școlilor Particulare

20:30 Concurs powered by Lidl România

MODERATOR: Sofia Frunză, Organizator Modern Dads

𝗣𝗼𝘄𝗲𝗿𝗲𝗱 𝗯𝘆: Lidl Romania
𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶: Aqua Carpatica, Didactica Publishing House

Prieteni: Kinderpedia, Asociația Școlilor Particulare, romaniapozitiva.rogrowmaster.ro, familistii.ro, centruldeparenting.romamicaactiva.comivonarustem.comcasutaoliviei.ro.

*Vestimentatia moderatoului este asigurata de KoModa

*𝙊𝙖𝙣𝙖 𝙈𝙤𝙧𝙖r𝙪, 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙚𝙙𝙪𝙘𝙖𝙩̦𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 -𝙁𝙤𝙣𝙙𝙖𝙩𝙤𝙧 𝙎̦𝙘𝙤𝙖𝙡𝙖 𝙃𝙚𝙡𝙞𝙠𝙤𝙣: “Ce contează cu adevărat în educația copiilor noștri? Studiile de psihologie și pedagogie cad de acord că reziliența, răbdarea, atenția și autoreglajul emoțional sunt cheia dezvoltării școlare, profesionale și sociale. Acestea sunt funcțiile executive ale minții și acele calități care dau direcție în viață, automotivare și bucuria de a merge înainte. Până la urmă, tot ce ne dorim de la copiii noștri este să îi vedem angajați și implicați, interesați de propria viață, experimentând cu bucurie și plăcere pe drumul propriu. Cum formăm abilitatea fiecărui copil de a-i găsi drumul și cum educăm reziliența, răbdarea, planificarea, atenția și autocontroul?” Aflăm răspunsul în direct, la Modern Dad’s Challenges.

*𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙖𝙣 𝘾𝙤𝙢𝙨̦𝙖, 𝙋𝙧𝙚𝙨̦𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚 𝘼𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙩̦𝙞𝙖 𝙎̦𝙘𝙤𝙡𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙋𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙪𝙡𝙖𝙧𝙚: “Rolul nostru, al părinților, în educație, implică mai mult decât a ne duce copiii în siguranță la poarta școlii.”

Speakeri

Christian Comsa
Oana Moraru

Powered by

Parteneri

Prieteni

Editii Anterioare

Modern dads envelope icon

Hai în comunitatea taților moderni!

Înscrie-te