Modern Family Challenges

Modern Family Challenges

Ce este Modern Family Challenges?

Modern Family Challenges este un proiect dedicat familiei moderne, un eveniment la care parinti ca tine vin sa se informeze despre provocarile unui nou inceput, alaturi de un bebelus sau mai tarziu, cu un toddler. Familia noastra, dar si viata “dupa aparitia copilului” capata alte dimensiuni. Avem multe intrebari si temeri, ne confruntam cu necunoscute in fiecare zi si cu fiecare pas in evolutia copilului nostru. Iar desi avem acces la surse variate de informatii si resurse materiale si emotionale pentru copil, totusi simtiti ca ar mai fi ceva, ca puteti face mai multe. Exact prin asta trec si alti parinti ca voi. Parinti implicati, actvi, parinti care se intreba daca fac sufficient de mult pentru copilul lor. Pentru ca nu-i asa, toti ne dorim ceea ce este mai bun pentru el.

Pentru ei si pentru tine exista Modern Family Challenges – locul unde vei avea acces la informatii actualizate, la specialisti autohtoni, la experiente care sa te inspire legate de viata de familie si rolul tau in acest drum pe care il construiesti cu atata grija pentru copilul tau si generatiile care urmeaza.

Despre Eveniment

Parinte constient, parinte prezent, parinte implicat, parinte modern, parinte… (completeaza tu)!
Dintre toate, tu alege sa fii cel mai bun parinte pentru copilul tau!

Nimic nu te pregateste mai bine pentru meseria de parinte, decat experienta propriu-zisa. Rolul si responsabilitatile care cad uneori prea greu pe umerii nostri in postura de parinte de bebelus, toddler, scolar si mai ales adolescent, sunt subiecte pe care le aducem in discutie alaturi de specialisti in parenting, consilieri si psihologi, medici si experti, LIVE, pe pagina de Facebook Modern Family Romania.

Tot ce parea usor si intuitiv inainte sa devii parinte, devine uneori complicat de gestionat si dificil de pus in practica, atunci cand esti acolo, implicat, prezent si gata de actiune. Fie ca ne gandim la primele luni in postura de parinte, cu noptile nedormite, colici si depresie post – partum, fie la crizele de furie, gestionarea “NU-urilor” directe si foarte hotarate ale toddlerilor, testarea limitelor in postura de scolari, in procesul de invatare, fie mai tarziu, ca parinte de adolescent, cand simtim (sau ei simt mai degraba) ca nu ii mai intelegem, ca ne implicam prea mult in viata lor sau in alegerea carierei, toate pot fi gestionate mai usor daca punem in centrul atentiei nevoile copilului si respectam in acelasi timp nevoile noastre, ca parinte.

𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐬 – evenimentul tip maraton dedicat familiei moderne are loc pe 𝟐𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 – 𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏, de la 𝟏𝟔:𝟎𝟎 – 𝟏𝟖:𝟎𝟎, pe pagina de Facebook Modern Family Romania.

Program

29 IUNIE | 16:00 – 18:00
𝑷𝑹𝑬𝑮𝑵𝑨𝑵𝒀 & 𝑩𝑨𝑩𝒀:

16:00 – 17:00: Ce trebuie să știi înainte să fii părinte? Despre nevoile părinților și parentingul conștient! Mihai Manole, Psihoterapeut, membru ISTT.
17:00 – 18:00: Cum încurajăm autonomia copilului?, Adriana Mitu, Psiholog Centrul EDUC

30 IUNIE | 16:00 – 18:00
𝑻𝑶𝑫𝑫𝑳𝑬𝑹𝑺 & 𝑺𝑪𝑯𝑶𝑶𝑳𝑪𝑯𝑰𝑳𝑫:

16:00 – 16:40: Rolul tatălui și împărțirea responsabilităților în familie, Urania Cremene, Expert in parenting, autoarea programului All About Parenting;
16:40 – 17:20: Cum influențează cărțile și jocurile educative dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor? Florentina Ion, CEO & Founder Editura Didactica Publishing House
17:20 – 18:00: Programul de somn al copilului: așteptări vs realitate, Ioana Stănescu, Consultant în somnul copiilor

1 IULIE | 16:00 – 18:00
𝑻𝑬𝑬𝑵𝑺:

16:00 – 16:40: Provocările adolescenților în îngrijirea tenului, Dr. Monica Darmanescu, medic primar dermatovenerolog, Dermaceutica, Bucuresti;
16:40 - 17:10: Identitatea adolescentului în social media și semnele depresiei, Mirona Paun, Psiholog;
17:10 – 18:00: Cum stimulez dezvoltarea adolescentului și îl ghidez în carieră? Oana Moraru, Consilier educațional Școala Helikon.

MODERATOR: Sofia Frunza, Organizator Modern Family Challenges

POWERED BY

PARTENERI

Evenimentul Modern Family Challenges este filmat in studioul Amaze si transmis 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚.

Modern dads envelope icon

Hai în comunitatea taților moderni!

Înscrie-te