IT_copii

Cea mai simpla si eficienta forma de invatare in copilarie este joaca. Nu o spunem doar noi, ci o sustin din plin o serie de studii din domeniul educatiei si o confirma parintii care au apelat la astfel de metode pentru a-si forma copiii pentru viitor.

A fi un #Moderndad inseamna mai mult decat a fi cool si tonic. Inseamna, in primul rand, sa fii constient in egala masura de atuurile si riscurile pe care le aduce lumea hiper-digitalizata in care s-a nascut noua generatie si sa stii sa-i orientezi juniorului tau atentia spre activitati care il vor ajuta sa se dezvolte frumos.

Si cum vacanta de vara nu-i suficient de lunga pentru cate idei de activitati avem noi, iata mai jos o recomandare pentru a-l ajuta sa invete IT in joaca intr-un mediu prietenos si dinamic despre care va simti nevoia sa-ti povesteasca pana la prima cadere a zapezii: Scoala de Vara IT pentru copii de la Step IT Academy.

Aceasta scoala de vara a strans deja 3 editii si s-a bucurat de succes in randul copiilor care au revenit sau s-au inscris ulterior la cursurile de lunga durata din timpul anului scolar – Junior Computer Academy. (citește și despre Ce reușesc copiii să creeze după doar 4 zile de Web Design? sau despre Ateliere de dezvoltare personală pentru copiii de la IT Școala de Vară)

Pentru cursurile de IT din timpul vacantei de vara cei de la Step IT si-au propus in acest an sa ofere variante de programe care sa raspunda cat mai bine diferitelor cerinte ale parintilor si copiilor deopotriva. Aceste programe vor fi desfasurate in sesiuni succesive de 1 sau 2 saptamani pe parcursul intregii vacante de vara.

Cursurile tematice Junior IT Fun Factory

La Junior IT Fun Factory copiii aleg un curs pe o anumita tema si studiaza timp de 1 sau 2 saptamani (in functie de modulul ales) cele mai importante notiuni din respectivul domeniu. In functie de varsta, dar si de pasiunile lui, vei putea astfel alege din lista acestor cursuri intre: Robotica, Game Design, WebDesign, 3D Modeling, Anime Studio, Scratch – Dezvoltare Jocuri si Digital Art Studio.

Cusurile MIX IT

Aceste cursuri se adreseaza copiilor foarte curiosi si dornici sa exploreze cat mai multe subiecte din domeniul IT. Pentru ei a fost conceputa o programa mixta care integreaza o serie de cursuri. (vezi detalii in programa MIX)

Tabara la munte IT Backpack

Adresat copiilor mai mari – 12 – 14 ani – IT Backpack este o tabara la munte unde copiii vor interactiona cu un mediu confortabil pentru activarea abilitatilor intelectuale si creative, trecerea de la statutul de utilizator al tehnologiei in creator al acesteia. Orele de programare vor fi alternate cu activitati interactive in aer liber in timp ce socializarea, lucrul in echipa, interactiunea si invatarea vor fi cuvintele cheie care vor domina programul acestei tabere IT.

 

*Sursa poza: Step IT Academy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.