Dragi tătici,

Începem săptămâna cu o recomandare de film – ”Un tată responsabil”/ ”The Boys Are Back”, în regia lui Scott Hicks. Și, cu drag, vă invităm la un mic concurs, în urma căruia puteți câștiga DVD-uri cu acest film plin de emoție și putere.

Un tată responsabil, dramă

Joe Warr (Clive Owen), un jurnalist specializat pe subiecte sportive, nu a luat niciodată viața în serios până în clipa în care soția sa a murit. Îndurerat de pierderea ei, el rămâne tutorele celor doi fii, Artie (Nicholas McAnulty), de șase ani, și adolescentul Harry (George MacKay), care este copilul lui din prima căsătorie. Cel mic nu poate accepta decesul mamei. Joe respinge sfaturile apropiaților cu privire la creșterea celor doi și își face propria folosofie de viață și despre a fi părinte. Totuși, în această perioadă disperată, se mai întâmplă și minuni și cei trei găsesc puterea de a merge mai departe.

Concurs ModernDads.ro & Provideo.ro

Avem 4 DVD-uri cu filmul ”Un tată responsabil” pentru voi”. PATRU. Scrieți-ne într-un comentariu (la postarea de pe Facebook) ce înseamnă pentru voi ”a fi tată”. Un cuvânt. O întâmplare. O emoție. Orice. Primii 4 tătici care comentează vor primi câte un DVD.

Hai, curaj!!! 🙂

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here