Acum, cu noile produse de îngrijire a corpului – EG BRANDS, Eroii în pijamale și Peppa Pig îi însoțesc pe copii și la distracția în baie! Produsele au o compoziție naturală, potrivită pentru pielea sensibilă a micuților, iar ambalajele vesele cu imaginea personajelor animate îndrăgite transformă rutina plicticoasă într-un joc plin de fantezie și de povești.

Delicatele cosmetice, în ambalajele lor vesele, ajută copiii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică. Produsele de îngrijire sunt fabricate în GRECIA și sunt fiabile și sigure, fără parabeni.

Toate produsele EG BRANDS sunt testate dermatologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE.

Produsele EG BRANDS sunt mai delicate și mai prietenoase față de produsele standard găsite în supermarketurile din aceeași categorie. Acestea sunt disponibile la comandă pe www.provideo.ro/my-box.

Câștigă un set de produse de îngrijire pentru copilul tău!

Poți câștiga unul din cele două seturi de produse de îngrijire EG BRANDS – Eroii în pijamale sau Peppa Pig. Fiecare set conține șervețele umede, gel dezinfectant pentru mâini, săpun lichid pentru mâini, șampon și gel de dus. Pentru a intra în tragerea la sorți, lasă-ne un comentariu (pe site sau facebook) în care să ne spui care sunt personajele animate preferate ale copilului tău. Vom alege doi câștigători, marți, 2 aprilie.

Succes!

5 COMENTARII

  1. Preferatii baiatului meu sunt Eroi in pijamale. O sa caut si in magazin poate gasesc gelul si samponul de dus deoarece nu ii place sa fie spalat de cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here