Se anunță un weekend plin de joc și artă! Un adevărat maraton al educației, cu activități pe toate gusturile, de la experimente de chimie distractivă până la mișcare în familie cu Zumba Kids și Yoga Family! Toate coordonate de echipa PlaYouth.

Weekendul 30 – 31 martie, între 11:00-17:00, casa și grădina minunată EFdeN din Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 66, va deveni un altfel de loc de joacă unde, împreună cu cei mici, veți putea experimenta multe dintre activităţile care se desfășoară în timpul anului la PlaYouth.

În program sunt anunțate super experimente la chimie distractivă, tehnici interesante la picturăgrafică și desen, cadre speciale și dezvăluiri la fotografie și ateliere de origamiteatruroboticădezvoltare personală și astronomie. Se va lăsa cu mișcare în familie cu Zumba Kids și Yoga Family, și în premieră, copiii vor putea testa robotica, educația financiară și percuția!

Totul într-un cadru prietenos, deschis și cu drag de învățare, alături de echipa și de trainerii PlaYouth.

Este un moment perfect să cunoașteți echipa PlaYouth și să vedeți dacă activitățile lor vi se potrivesc. Vă puteți înscrie, apoi, la cursuri!

Vă așteaptă multe suprize plăcute, zâmbete și bucurie, toate în ton cu primăvara! Aici aveți agenda evenimentului:

Pe parcursul întregii zile vă veți putea bucura de Slick Drum – Events, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și cărțile Usborne, cele mai iubite cărţi în limba engleză, aduse special pentru voi de Biblioteca Pisicutei Mov.

Pentru o mai bună organizare, trimiteți un mail la contact@playouth.ro sau un SMS la 0755 655 566 prin care vă confirmați prezența.

Aici puteți vedea cum a fost la prima ediție a maratonului din toamnă 🙂

Acestea fiind spuse, ne vedem la Maratonul Educaţiei prin Joc și Artă by PlaYouth!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.