Poveștile din ”Stejarul pitic, cel mai bun tătic!” + CONCURS

Cui nu-i plac poveștile? Și, mai ales, dacă sunt inteligente, amuzante, scrise inspirat şi cu gândul la copiii de azi! 🙂

Cartea ”Stejarul pitic, cel mai bun tătic!”, de Victoria Pătrașcu și ilustrații de Livia Coloji, adună o serie de 5 povești simpatice care abia aşteaptă să fie citite şi împărtăşite:

  • Stejarul pitic, cel mai bun tătic! – o poveste despre cum grija şi iubirea oferite celorlalţi te pot transforma şi îţi pot oferi o mulţime de bucurii.
  • Povestea orașului Tot-La-Fixun soi de reminder pentru tot ceea ce contează cu adevărat în viaţă.

Poveștile din ”Stejarul pitic, cel mai bun tătic!” + CONCURS

  • Cadoul Celestineipovestea unei fetiţe care nu mai ştia să se bucure pentru că avea aproape tot ce îşi putea dori.
  • Atacul televizoareloro poveste în care ni se aduce aminte că orice exces capătă putere asupra noastră şi ne poate face mult rău dacă nu găsim un echilibru sănătos.
  • Poveste de iarnă ne poartă peste mări şi zări până în deşert, pe tărâmul tuaregilor, făcându-ne părtaşi la o minune şi un adevăr – atunci când îţi doreşti cu tărie un lucru, mai devreme sau mai târziu dorinţa ți se va îndeplini.

Și ar mai fi de spus că, în 2008, povestea „Stejarul pitic, cel mai bun tătic”, sub formă de piesă de teatru, a fost difuzată de Teatrul Naţional Radiofonic (Radio România) şi a fost selecţionată pentru International Children’s and Youth Radio Drama Festival, desfăşurat la Bratislava.

Concurs Modern Dads & Ed. Cartea Copiilor

Pentru că știm că v-am trezit interesul pentru această carte, vă oferim posibilitatea să o câștigați… prin tragere la șorți. Oferim 3 exemplare ”Stejarul pitic, cel mai bun tătic!”, de Victoria Pătrașcu.

Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți (în secțiunea de cometarii de pe site sau la link-ul de concurs de pe Facebook) care este povestea preferată a copilului vostru. Așteptăm răspunsurile voastre până joia viitoare, 17 ianuarie, ora 10:00.

Succes!

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.