Duminici de poveste cu teatru interactiv pentru copii @ Miramagica

Din aprilie, diminețile de duminică devin de poveste pentru cei mici! La Miramagica Orășelul Copiilor, acolo unde Trupa Pam Pam va susține spectacole de teatru muzical educativ, iar copiii vor cânta și vor dansa alături de Vio, Pia și Kito. Spectacolele vor avea loc de la ora 10:30, iar noi ne bucurăm să ne alăturăm acestei povești copilărești în calitate de parteneri media.

Iată și programul spectacolelor:

📌 7 apriliePetrecere cu peripeții (60’, + 4 ani) – Pia, Vio și Kito, se distrează la ziua de nastere a lui Kito, la înălțime, într-un balon cu aer cald. Spectatorii participă împreună cu actorii la cele mai interesante petreceri de pe glob, însoțiți de muzică și dansuri specifice din India, China și continentul African.

📌 21 aprilieCălătorie muzicală pe aripile vântului (50’, + 3 ani) – Cei trei prieteni zboară în jurul lumii pe un pian magic în căutarea mascotelor Pam-Pam și Bum-Bum pe care le-a răpit personajul Vântul. Copiii învață despre diferite țări și despre instrumentele muzicale tradiționale folosite acolo, descoperă dansurile tradiționale din fiecare regiune vizitată.

Teatru interactiv pentru copii

📌 12 maiJoaca de-a eroii (60’, +6 ani) – În momentul în care copilul Alex adoarme, în vis îi apar Pia, Vio și Kito (păpuşile din camera copilului care prind viaţă) care îl însoțesc într-o adevărată călătorie spre cunoașterea EU-ului, dar și descoperirea și înțelegerea unor valori precum bunătate, curaj, iubire, prietenie, veselie, ajutor, recunoștință și acceptare.

📌 26 maiLa școală este ca-n povești (60’, + 5 ani) – Cei trei prieteni, Pia, Vio și Kito, vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La Școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei îi vor arata că învățând prin joacă, muzică și poveste, totul devine plăcut şi palpitant.

Accesul la spectacole se face pe baza unui bilet în valoare de 30 lei/persoană sau 50 lei/copil, pentru cei ce vor să aibă, ulterior, acces nelimitat, în ziua respectivă, la atracțiile locului de joacă . Biletele se găsesc pe www.bilete.ro sau la recepția Miramagica Orășelul Copiilor.

Distracție păcută!!! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here