In a doua duminica din luna mai, in fiecare an, in Romania, se sarbatoreste Ziua Tatalui. O zi foarte importanta care recunoaste si valideaza in acelasi timp valoarea tatilor. Este foarte important sa le aratam si sa le spunem cat de important este rolul lor in cresterea si dezvoltarea copilului si cat de mult apreciem implicarea lor si modul in care gestioneaza si isi asuma meseria de parinte.

Cu aceasta ocazie am intrebat 10 mamici ce apreciaza cel mai mult la partenerulo lor de cand a devenit TATA. Iata raspunsurile lor:

LATER EDIT:

LAURA:

„Rolul tatalui e extraordinar de puternic in educatia si cresterea copilului. Si eu am ocazia sa observ acest lucru mereu: ii vad pe ei cum il cauta, cum ii simt lipsa atunci cand e plecat. Il vad pe Arthur, baiat fiind, cum simte si doreste sa faca ei doi plimbarea lor de seara, sa aiba timpul lor, fara noi, sa povesteasca despre masini ori sa mearga la evenimente dedicate. O vad pe Amyra cum il percepe pe el ca fiind cel puternic. Bine, ideal ar fi sa spun ca cel mai mult apreciez la tatide2 ca a devenit un barbat mai responsabil si mai matur de cand e tata. De fapt ceea ce apreciez cel mai mult, in ciuda greutatilor si a stresului zilnic, este ca si-a pastrat sufletul de copil, dragul de viata, de aventura, de neprevazut si de frumos. Si ador sa il vad la treaba in postura de tata. Imi rade sufletul cand ii vad jucandu-se ori razand”.

ROXANA:

„De cand a devenit tata, sotul meu se trezeste cu 1.5 ore inainte de a pleca la munca, pentru a se pregati, a hrani copiii si a le pregati pachetelele. Nu vine niciodata acasa de la munca fara sa sune si sa intrebe daca este nevoie sa cumpere ceva. Se pune in mintea copiilor si inventeaza cele mai amuzante jocuri.
Este cel mai intelegator sot si tata din lume!”

LAURA:

„Cel mai mult apreciez la soTul meu faptul ca nu ma „ajuta” in cresterea copilului, ci este implicat trup si suflet ca parinte in ingrijirea si educarea lui. Cred ca prea des ii consideram pe sotii nostri niste ajutoare ocazionale si nu parteneri egali in aceasta minunata calatorie care este cresterea unui copil. Nici nu-mi puteam dori mai mult de atat!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.