Educatie financiara pentru copii

SUSŢINE-L SĂ AIBĂ UN DRUM ASCENDENT IN VIAŢA! Cum? Începe cu atelierul de educație financiară susținut de autoarea cărtii de educație financiară pentru copii „Tori şi Sammy învață să economisească” – Adriana Georgescu. Prima carte bilingvă de educatie financiara pentru copii.

Educație financiară pentru copii (7-10 ani)

Ce vor învață cei mici? Vor invata despre bani, buget, cum să economisească, cum să îşi facă un plan de prioritizare, cum să cheltuiască asumat.

In final vor avea satisfacția de a putea decide ce anume fac cu banii lor, vor fi mai interesați şi atenți pe ce se duc banii pe care ei îi câștigă şi în definitiv vor deveni mai responsabili!

Unde o vor face? La Martisor AfterSchool, în sectorul 4. O locatie noua si primitoare, accesibila pe jos, cu mașina sau cu mijloace de transport în comun.

Când sunt atelierele? In două weekend-uri neconsecutive pentru a avea timp de a aplica cele învățate. Copii vor avea timp 2 saptamani sa puna in practică ce invata la prima sedinta. Voi cere feedback de la părinți şi după finalizarea atelierelor căci educația financiară este un proces de durată, economisirea este un obicei ce se repetă de multe ori pentru a se însuși.

Cât costa? 150 lei pentru ambele ședințe

Urmăriți pagina de Facebook pentru a fi la curent cu informații.

Cand va fi atelierul? Urmatorul atelier va fi organizat duminica 5 februarie (prima sesiune) si 19 februarie (sesiunea a 2-a). Vârsta copii: 7-10 ani.

 

Cine este Adriana Georgescu?

Educatie financiara copii cu Adriana Georgescu

Sunt mamă de 7 ani, inginer în telecomunicații şi pasionată de educație financiară. De ce fac asta? Pentru că am văzut, din proprie experiență, că subiectul banilor este unul dificil deoarece nu am fost niciodată, mici fiind, implicați în discuțiile despre bani. Dar copiii noștri sunt curioși, dornici să afle cât mai multe informații, iar noi trebuie să le venim în întâmpinare. Pentru ca cei mici sunt mai deschisi sa invete de la „un profesor” decat de la parinti. Pentru ca eu cred ca viitorul poate fi modelat atunci cand ai abilitatile necesare.

Tu ce faci pentru educația financiară a copiilor? Scrie-ne experiența ta în comentarii și întrebările pe care le ai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.