JAD Wellness

Data trecută am povestit despre principiile de bază folosite la JAD Wellness, inspirate din medicina tradițională chineză și efectele presopuncturii asupra durerilor de spate. Astăzi povestim și despre alte beneficii ale terapiilor cu căldură, precum drenajul limfatic, eliminarea durerilor de picioare sau a retenției de apă și chiar stimularea lactației pentru proaspetele mămici.

Ca un mic rezumat, prespunctura se face automatizat, cu ajutorul patului de masaj cu role din jad, pietre de turmalină și raze infraroșii. Rolele din jad masează musculatura paravertebrală, care susține coloana vertebrală, și stimulează toți centrii nervoși aflați în zona spatelui. Acești centri nervoși au legătură cu toate organele interne și, prin presiunea exercitată de rolele din jad, se efectuează stimularea holistica a întregului organism. În plus se obține și o stare de relaxare profundă.

Jadul este un cristal aparte, considerat de chinezi mai valoaros decât aurul, aceștia numind-ul chiar „piatra regală” pentru că este un simbol al stării de bine, al echilibrului și al frumuseții. Are o vibrație blândă, ideală pentru relaxare și somn profund, tocmai de aceea este folosit de mii de ani în medicina alternativă.

Cum funcționează masajul automatizat

Legat de beneficiile pe care le oferă terapiile cu pietre de jad și raze infraroșii, este bine de știut ce se întâmplă atunci când suntem întinși pe patul de masaj automat cu pietre de jad și turmalină care face elongația mecanică a coloanei vertebrale și alinierea vertebrelor la poziția lor naturală:

  • În primul rând mușchii și tendoanele din coloană se relaxează datorită căldurii (în general mușchii sunt rigizi, tari, de aceea suntem înțepeniți sau avem dureri la o mișcare bruscă sau la întinderi), iar elongația coloanei vertebrale se face la cald, permițând astfel vertebrelor să se alinieze ușor și treptat la poziția lor naturală.
  • În al doilea rand, masajul paravertebral pe patul de masaj cu pietre de jad și turmalină stimulează meridianele energetice aflate de-a lungul coloanei vertebrale, producând impulsuri puternice asupra rețelei extinse de fibre nervoase, energizând astfel fiecare sistem și organ din corp.
  • În al treilea rând: curățare și detoxifiere! De-a lungul anilor reziduurile acumulate la nivelul colonului ajung să acopere pereții acestuia ca o zgură pietrificată. Razele infraroșii, transmise către corp prin piatra de jad, fac posibilă o curățare și mai profundă a pereților colonului.

Ce este important de știut înainte și după terapie

În timpul procedurii: De preferat este să veniți îmbrăcat în haine din fibre naturale de culori deschise. În timpul procedurii se stă întins pe patul cu role de jad și pietre de turmalină. Tot ce trebuie să faci este să stai relaxat și să te lași cu propria greutate pe sistemul de role aflat în interiorul patului și să urmărești mișcarea și modul de lucru, să simți cum se face destinderea musculaturii și întinderea coloanei vertebrale.

După procedură: Unele persoane se simt relaxate, iar altele se simt energizate. Dacă sunt afecțiuni, poți simți un ușor disconfort. În acest caz se recomandă repetarea procedurii a doua zi ca să se elimine disconfortul.

Ce beneficii îți aduc terapiile Jad Wellness

  • Îmbunătățirea circulației sângelui – razele infraroșii cresc temperatura țesuturilor subcutanate adânci astfel încât capilarele se dilată și circulația sângelui se îmbunătățește.
  • Ajustarea presiunii arteriale – hipertensiunea și ateroscleroza sunt afecțiuni ale arterelor îngustate din sistemul nervos, sistemul endocrin și rinichi. Razele infraroșii pot regla tensiunea arterială prin lărgirea capilarelor și stimularea circulației sângelui.
  • Calmarea durerilor de încheieturi – prin penetrarea în profunzime razele infraroșii încălzesc organele interne și relaxează mușchii ceea ce duce la creșterea fluxului de oxigen care ajută la nutriția internă. În acest fel se elimină oboseala fizică acumulată și se elimină reziduurile cu efect de îmbătrânire, precum acidul lactic, eliminându-se astfel inflamațiile și durerile interne.
  • Echilibrarea sistemul nervos – rolul sistemului nervos este de a regla funcția organelor interne. Oboseala acumulată în timp și stilul de viață sedentar vor genera simptome precum imunitate scăzută, dureri de cap, amețeală, insomnie, lipsă de vitalitate. Căldura razelor infraroșii ameliorează și în timp elimină aceste stări de oboseală, prin menținerea sistemului nervos în cea mai bună stare de funcționare.
  • Întărirea ficatului – vechii greci spuneau că ficatul este considerat centrul emoțiilor și locul în care se formează sângele iar spaniolii susțineau că ficatul este singurul organ care se poate regenera singur prin refacerea țesutului necrozat cu condiția că acesta să nu fie expus la boli cronice pentru o perioadă îndelungată. Efectul caloric generat de razele infraroșii are rolul de regenerare a celulelor și țesuturilor ficatului, menținând, totodată, un mediu intern curat pentru tot organismul.

!!! Special pentru prospetele mămici, beneficiul surprinzător – stimularea lactației!

În timpul sarcinii, mamele trec printr-o serie de schimbări pentru a fi gata să producă lapte pentru copilul ce urmează să vină pe lume. Uneori, însă, după naștere, mamele nu au suficient lapte pentru a îndeplini nevoile bebelușului.

Lactația este un proces natural de formare a laptelui în glandele mamare, cu eliberarea ulterioară. Acesta este un proces reglat de hormoni.

Când suge la sân, bebelușul stimulează terminațiile nervoase din mamelon, ceea ce duce la eliberarea de hormoni în sângele mamei. Unul dintre hormoni (prolactina) activează țesuturile pentru producerea laptelui. Celălalt hormon (oxitocina) face ca sânul să împingă sau să elibereze laptele.

Terapia cu jad și raze infraroșii poate ajuta la stimularea lactației prin procesul de vasodilatație care generează stimulare hormonală, relaxare musculară și echilibrare emoțională!

Așadar, terapiile au multiple beneficii atât pentru tătici, cât și pentru mămici. Iar dacă lipsa timpului este o problemă pentru cei mai mulți dintre noi, vestea bună este că poți închiria patul și acasă pentru 7 zile. Transportul și training-ul sunt asigurate de noi, tu doar te bucuri de masaj nelimitat, chiar acasă, timp de 7 zile, pentru numai 690 de lei, echivalentul unui abonament cu 12 ședințe la Jad Wellness. Cum îți sună?

Află mai multe detalii despre serviciile și beneficiile terapiilor cu jad pe site-ul nostru – www.jadwellness.ro și urmărește-ne și pe Facebook sau Instagram.

Te așteptăm cu drag la Centrul JAD Wellness ca să beneficiezi de toate aceste minuni oferite de Medicina Tradițională Chineză cu ajutorul aparatelor de masaj automatizat și al termoterapiei cu raze infraroșii.

Te poți bucura de toate acestea la noi în centru, la tine acasă ori la birou. Folosește codul “MODERN DADS” când ne suni pentru programare și vei beneficia de o ședință demonstrativă CADOU!

În viziunea chinezilor cel mai bun doctor este cel care îi învață pe oameni cum să prevină bolile, nu cum să le trateze!

Nu lăsa această informație să se piardă! Anunță-ți rudele și prietenii, mai ales dacă știi oameni aflați în suferință!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.