Aplicatia Itsy Bitsy FM.doc

Cand stam la volan in timp ce ne intoarcem cu cel mic de la gradinita, cand plecam in vacanta la bunici sau pur si simplu ne jucam in casa si vrem sa ascultam ceva potrivit si adaptat nivelului de intelegere a celui mic, dar in acelasi timp si interesant pentru noi, Itsy Bitsy FM este o optiune extraordinara.

Cantam, ascultam muzica sau povesti, intram in direct cu realizatorii emisiunilor, participam la concursuri, aflam despre evenimentele dedicate copiilor sau ascultam interviuri cu specialisti in parenting sau alte domenii relevante, toate sub egida Itsy Bitsy FM, care le stie pe toate. Iar mai nou postul poate fi ascultat ORICAND si ORIUNDE.

Itsy Bitsy FM este primul radio din Romania care si-a echipat studioul de emisie cu ultima tehnologie audio over IP, ceea ce inseamna: calitatea sunetului mult mai buna, o conectare mai buna cu realizatorii, un numar mai mare de invitati in studio etc.

Cu un sunet atat de bun, radioul copiilor si parintilor trebuia sa ajunga la toti ascultatorii, asa ca tocmai s-a lansat aplicatia Itsy Bitsy FM, care poate fi acum descarcata gratuit, din Google Play sau App Store pe telefonul oricui. Cu un simplu click pe telefon oricine poate asculta live muzica preferata, emisiunile pentru parinti sau copii, poate intra in direct la radio in discutii cu personajele preferate, poate asculta povesti si podcasturi despre dezvoltarea si sanatatea intregii familii. In sectiunea speciala dedicata copiilor „Cantece si Povesti”, se gasesc cele mai indragite melodii de la radio si o multime de povesti perfecte pentru ritualul de seara.

Itsy Bitsy FM este primul post de radio din Romania care foloseste un numar scurt Star Number. De acum inainte, ascultatorii pot contacta rapid si simplu radioul lor preferat, prin apelarea numarului *ITSY adica *4879. Numarul poate fi apelat la nivel national (tarif normal in retea).

„Mereu am cautat sa raspundem nevoilor ascultatorilor nostri mari si mici. Intre radiourile romanesti, la Itsy Bitsy FM avem publicul cel mai dinamic, activ si conectat la tehnologie. Acum ne-am modernizat si suntem in pas cu publicul, avem o conexiune si mai puternica cu ascultatorii nostri mari si mici. „declara fodatoarea Itsy Bitsy, Nadia Tataru.

Fani Itsy Bitsy, haideti pe frecventa Itsy Bitsy FM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.