Întrăm curând într-o nouă lună a anului, iar cei de la Disney Channel și Disney Junior au pregătit noi surprize pentru telespectatorii mai mici, dar și pentru cei mai măricei. Vă prezentăm în continuare noutățile lunii februarie de la Disney Channel și Disney Junior.

Disney Channel

PREMIERĂ: PENNY DE LA M.A.R.S.

Un nou serial își face debutul pe micile ecrane în luna februarie cu lecții importante de viață despre cât de importante sunt prietenia și familia, dar și să îți urmezi visele. Penny de la M.A.R.S. este despre un grup de adolescenți care aspiră să ajungă vedete urmând cea mai prestigioasă școală de muzică – M.A.R.S. Penny este o tânără de 16 ani, fiica unui star pop care vrea să își urmeze și ea visul de a ajunge vedetă pop, dar prin forțe proprii.Se înscrie la audiții la M.A.R.S. însă fără a-și dezvălui identitatea. Singura care îi știe secretul este prietena ei, Camilla. Amândouă sunt admise și așteaptă nerăbdătoare provocările ce decurg din noul lor rol de eleve la M.A.R.S. Situația se complică însă în momentul în care amândouă se îndrăgostesc de același băiat.

Din 18 Februarie, de luni până joi, de la ora 19.00.

SOY LUNA, NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3

Al treilea sezon din Soy Luna ne-o înfățișează pe eroină ca Sol Bensonși, implicit, moștenitoarea unei averi. Luna caută informații despre părinții ei care i se revelează în vis, astfel că un nou mister legat de trecutul familiei Benson ia naștere la conac.

Sharon își schimbă înfățișarea și identitatea și face alianță cu Rey, întors la conac foarte spășit, cu care își plănuiește răzbunarea. Gary concediază trupa Roller și creează una nouă formată din Ámbar, Emilia șiBenicio, noua axă a răului. Luna, Nina, Jim și Yamsunt toți în an terminal foarte preocupați de alegerile pe care le au de făcut pentru viitorul lor. Ceilalți:Ámbar, Delfi, Jazmín, Matteo și Ramiro sunt în primul an după școală și experimentează noi dileme și provocări.

De luni până joi, de la ora 18.00.

ELENA DIN AVALOR, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 2

Elena, o adolescentă curajoasă și aventurieră care și-a salvat împărăția de magia vrăjitoarelor, trebuie să învețe să se comporte ca prințesă până va veni vremea să preia coroana de regină. În noile episoade, Elena își asumă și mai tare rolul de lider și pătrunde mai adânc în țara magică a jaquinilor.

Din 28 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 15.00.

AVENTURA ÎNCÂLCITĂ A LUI RAPUNZEL

Serialul de comedie și aventură ne-o arată pe Rapunzel după ce își cunoaște părinții și se familiarizează cu rolul de prințesă și viitoare conducătoare a poporului și a regatului Coronei. Spiritul ei neînfrânat și curiozitatea fără margini o fac să își dea seama că mai are multe de aflat despre ea însăși și despre lumea din jur înainte de a-și asuma rolul de prințesă. Spre dezamăgirea regelui, Rapunzel preferă aventura misiunii de prințesă.  O acompaniază Eugen (cunoscut anterior ca FlynnRider), cameleonul ei credincios Pascal, devotatul cal Maximus și hoții de

la Rățușca Drăgăstoasă. Serialul o introduce pe Cassandra, o slujitoare credincioasă și confidentă a lui Rapunzel.

De pe 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 17.30.

PE PLACUL BĂIEȚILOR

Cele mai așteptate seriale pentru băieți vor rula în reprize de câte trei ore jumate, în weekend, de la ora 17.30. Nu ratați serialul Cei 6 Supereroi, Ciudățeni, Copiii bionici, Cățelul blogger, sâmbăta și duminica de le 17.30, începând din 19 ianuarie.

Disney Junior

FANCY NANCY CLANCY VREA SĂ FACĂ IMPRESIE

Poznașa Nancy își continuă aventurile, de această dată încercând să îl impresioneze pe șeful tatălui ei venit în vizită. Ea vrea să demonstreze astfel că e suficient de mare cât să își petreacă timpul printre adulți.

Vineri, 1 februarie, de la 18.00

EROII ÎN PIJAMALE ȘI O DILEMĂ

În noile episoade cu eroii Șopi, Bufniță și Pisoi, Romeo fură Cristalul lunii. Eroii în pijamale sunt convinși însă că vinovată este Fata Lună. Cum rezolvă misterul aflați vineri, 1 februarie, de la ora 19.00.

MILES: MISIUNEACOSMO-FORȚA, EPISOADE NOI

Miles și familia sa intergalactică provoacă imaginația celor mici într-o serie de noi aventuri în Tomorrowland!Misiunea Cosmo-Forța și Regina Gemma își unesc forțele pentru a salva regatul celei din urmă de Nemesystems.

Din 4 februarie, de luni până vineri, de la ora 10.00.

PRIETENII CĂȚELUȘI, LA JOACĂ

Când nu sunt în misiune, Bingo și Rolly au și timp de joacă. În noile episoade scurte, cei doi sunt prinși însă într-un nou proiect care le dă bătăi de cap – o petrecere la piscină pentru căței.

Din 1 februarie, de luni până miercuri, de la 17.25.

TRULLI TALES: AVENTURI ÎN ȚARA GURMI

Bun venit în Truliland. Faceți cunoștință cu locuitorii. El este Ring! Fiecare dintre personaje va fi prezentat într-o serie de episoade scurte!

Din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 17.25.

GARDA FELINĂ ȘI ASALTUL GROTEI

După ce descoperă o grotă misterioasă care ar putea deține cheia înfrângerii lui Cicatrice, Garda felină trebuie să îi afle secretele ânfruntând tot felul de provocări.

Din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE – CĂLĂTORIE ÎN JUNGLĂ

În noile episoade, bunele prietene Minnieși Daisy călătoresc în jungla amazoniană pentru a-l ajuta pe vărul lui Daisy să fotografieze o pasăre rară.

Din 18 februarie, de luni până vineri, de la ora 17.30

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.