Aplicatia Mommy HAI

Provocările care apar când devenim părinți sunt multe și par să nu se termine vreodată, așa-i? Iată una interesantă: Cum sărbătorim luna iubirii în … 3, 4, sau mai mulți?

Avem un pont pentru tine – aplicatia gratuita Mommy HAI. Acum, foarte simplu, urmărind “instrucțiunile” de mai jos:

  1. Îi ceri telefonul partenerei și îi spui că ai un cadou inedit pentru ea.
  2. Accesezi următorul link de download:

𝐀𝐧𝐝𝐫𝐨𝐢𝐝: https://play.google.com/store/apps/details…

𝐢𝐎𝐒: https://apps.apple.com/us/app/mommy-hai/id1666200587

  1. Descarci aplicația gratuită Mommy HAI pe telefonul ei.
  2. O rogi să aibă răbdare pentru că urmează să petreceți în doi cele mai bune 30 de minute din ultima vreme.
  3. După ce s-a descărcat aplicația Mommy HAI pe telefonul ei, i-l înapoiezi și îi spui “Cu plăcere, iubito. Ți-am oferit cadou cel puțin 30 de minute pe zi, timp în care obișnuiai să dai scroll pe facebook după evenimente pentru copii, pe diferite pagini, să ceri recomandări de produse prin grupuri de mame și să te chinui să găsești diverse site-uri de unde să cumperi haine și jucării.
  4. Îți revendici apoi binemeritata îmbrățișare, chiar dacă cel mic se agață de un picior și strigă în timpul ăsta: “Mommy HAI să ne jucăm!”.
  5. Te bucuri după ce adoarme, de cele 30 de minute câștigate și de o parteneră relaxată și bucuroasă că a scăpat de 13495 întrebări care îi invadau mintea în fiecare zi.

Știi care-i bonusul pentru tine odată ce aplicația Mommy HAI este instalată pe telefonul ei?

  • Copilul vostru va merge la evenimentele, spectacolele și activitățile preferate, potrivite vârstei sale, iar voi doi vă veți putea bucura de alte 30, 45 de minute bune petrecute împreună, în acest timp.
  • Partenera ta nu te va mai întreba de 10 ori pe zi: “Unde mergem după-amiază? Ce facem în weekend? Tu nu te gândești niciodată? Chiar nu îți pasă? Numai eu mă stresez?”
  • Partenera ta va fi mai relaxată și se va organiza mai ușor. Nu se va mai întâmpla să plecați de acasă și din cauza distanței pe care nu o cunoșteați, cel mic să fie suprastimulat, iar asta să fie tot din “vina ta”. Veți avea traseul stabilit direct în aplicație, de acasă, veți știi exact la ce oră să plecați, cât faceți pe drum, unde vă puteți opri să mâncați, cum ajungeți în al doilea punct de interes, datorită secțiunii “Planifică”, disponibilă în aplicație.

Și începând cu luna iubirii, relația voastră redevine tot ce ți-ai dorit. 30 de minute de îmbrățișări în fiecare zi. Un copil atent și implicat în activitățile care îi plac. Tu recâștigând teren și petrecând timp cu partenera ta relaxată. Și ea, care nu se mai oprește din tandrețuri ca să te întrebe: “Auzi, weekendul viitor unde mergem cu copiii?”

Pentru o parteneră relaxată și implicată, descarcă aplicația Mommy HAI pe telefonul ei!

𝐀𝐧𝐝𝐫𝐨𝐢𝐝: https://play.google.com/store/apps/details…

𝐢𝐎𝐒: https://apps.apple.com/us/app/mommy-hai/id1666200587

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here