DAD TO BE Academy, unica academie dedicata viitorilor tati din Romania, anunta lansarea inscrierilor la cea de-a doua editie academica: 13-14 aprilie 2019, la Hotel International Bucuresti. Vor fi doua zile intense, in care tatii se informeaza, intreaba, experimenteaza si testeaza lucruri simple, dar care pot fi atat de provocatoare pentru meseria de parinte!

Iata ce am pregatit pentru tine la DAD TO BE Academy, Spring Edition:

          ✅ Conexiunea tata-copil & rolul tatalui, Diana Stanculeanu, Psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale;

          ✅ Nasterea bebelusului si “How to” in prima perioada;

          ✅ Succesul celulelor stem, Biogenis – Banca de celule stem;

          ✅ Alimentatia nou-nascutului: de la alaptare la (auto)diversificare, Alice Dona, ErFi Showroom;

          ✅ Siguranta bebelusului si prevenirea accidentelor, Ana Maita, Instructor KidPower Safety Education, Consilier Advocacy Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari;

          ✅ Relatia de cuplu si pregatirea pentru primul bebe, Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer;

          ✅ Inspiring Dad – Robert Diaconeasa, Jurnalist & blogger la DaddyCool.ro;

DAD TO BE Academy este un proiect de parenting adaptat nevoilor viitorilor tati. Atat mesajele, cat si structura academiei sunt orientate catre TATA si noile ipostaze pe care acesta le va experimenta. Accentul este pe ROLUL tatalui, nevoile si responsabilitatile lui.

Inscrierea la eveniment se face completand formarul de inregistrare disponibil aici: https://www.moderndads.ro/dad-to-be-academy/. Taxa de participare este de 50 lei – pentru sustinerea proiectului. Mai mult, la finalul celor 2 zile intense, poti primi si Certificatul de Puericultura, contra unei taxe, ca sa iti asiguri cele 10 zile libere pentru copilul tau!

Pentru copilul tau, esti cel mai bun exemplu.

Hai la singura academie dedicata viitorilor tati: “DAD TO BE Academy”!

***

SUSTINATORI proiect: ErFi Showroom, Biogenis – Banca de celule stem, Dodo Baby Box, AQUA Carpatica
Eveniment recomandat de Itsy Bitsy.

DAD TO BE Academy este un proiect marca Creative Energy Corner. Informatii despre proiect, program si inscriere sunt disponibile pe site sau pe pagina de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.