Ludoteca

Asociația PlaYouth, în parteneriat cu Lidl, a organizat deschiderea oficială a primei sale LUDOTECI FamilyHub din București, pe 16 martie 2024, în intervalul orar 10:00-17:30.

Situată într-o zonă accesibilă a Bucureștiului (Metrou Ștefan cel Mare) LUDOTECA FamilyHub pentru copii și părinți este un spațiu vibrant și interactiv, dedicat educației alternative și jocului.

Adresa: str. Stefan Greceanu, nr.7, et.1, ap.2, sect.2, București.

Este unul dintre proiectele noastre de suflet, devenit realitate datorită Lidl, prin care ne propunem să oferim un spațiu unic în care părinții și copiii să se poată angaja în activități interactive și educaționale. Ne dorim să oferim ocazia părinților și copiilor să petreacă timp de calitate împreună și să aibă jocurile și materialele necesare pentru asta. Concret, proiectul Ludoteca FamilyHub, cuprinde jocuri și jucării pe care le poți împrumuta acasă, dar și diverse activități atât pentru părinți, cât și pentru copii“-  a declarat Ana Stănescu, managerul acestui proiect.

Sunt invitați cu drag toți copiii și părinții din comunitate să se alăture evenimentului plin de distracție și surprize. În cadrul deschiderii oficiale, vor fi organizate mai multe ateliere pentru copii, toate accesibile gratuit pe baza de înscriere obligatorie prin formular (https://rb.gy/fetxhy). Vă așteaptă ateliere de pictură și DIY, Chimie Distractivă, povești și mișcare, activități potrivite pentru toate vârstele!”. LUDOTECA FamilyHub este pregătită să ofere o experiență memorabilă tuturor celor prezenți.

La evenimentul de lansare au fost organizate ateliere simultane: Chimie Distractivă si Pictură cu nisip colorat, Grădina din borcan, Lectură și creație, Storytelling, pe parcursul intregii zile si un moment de incheiere, într-o notă veselă, cu muzică și mișcare!

Ne-am propus să oferim o zi plină de bucurie și inspirație pentru copiii din comunitate, iar deschiderea LUDOTECII FamilyHub este un pas important către acest obiectiv. Suntem încântați să creăm un mediu prietenos și sigur unde copiii să se simtă încurajați să exploreze, să învețe și să se distreze în același timp. 

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@playouth.ro sau la numărul de telefon 0755 655 566‘’ – a mai adăugat Ana Stănescu.

 

Despre Asociația PlaYouth

PlaYouth aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, atât pentru copii, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel, cât și pentru părinți sau profesori.

Organizăm ateliere, cursuri, conferințe, excursii, petreceri şi programe de educaţie alternativă pentru copii, părinți, profesori sau adulți. Acestea au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să interacţioneze mai uşor, să-şi dezvolte creativitatea, să se relaxeze, să-şi descopere pasiunile şi talentele.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați website-ul nostru: www.playouth.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.