Dynamic Father's Day

Ziua Tatălui a fost sărbătorită prin evenimentul dedicat tatilor si copiilor – Dynamic Father’s Day, pe 11 mai. Ne-am bucurat alături de tătici și copii la un eveniment vibrant și plin de entuziasm, organizat de comunitatea Modern Dads în colaborare cu Liceul Româno-Finlandez. 

Am conceput această zi pentru a aduce împreună tăticii și copiii lor, oferindu-le ocazia să petreacă timp de calitate într-un mediu plin de activități și surprize. De la primele ore ale dimineții, sala de sport și terenul din aer liber s-au umplut de râsete, strigăte de încurajare și aplauze, creând o atmosferă încărcată de energie pozitivă și implicare. Fiecare moment a fost gândit pentru a promova spiritul de echipă, bucuria de a face mișcare și importanța relațiilor puternice dintre părinți și copii.

Sport și distracție la cote maxime

Evenimentul s-a desfășurat atât în sala de sport, cât și pe terenul în aer liber, oferind o gamă variată de probe sportive. Programul activităților a fost bine structurat pentru a se adapta diferitelor grupe de vârstă, asigurând astfel că fiecare participant a avut parte de distracție și mișcare. 

Copiii, alături de tăticii lor, au participat la activități precum cursa cu mingi de ping-pong, cursa taților cu copiii în spate, aruncatul cercurilor pe con și multe altele. Atmosfera a fost una de competiție prietenoasă și bucurie, fiecare reușită fiind sărbătorită cu aplauze și zâmbete. Energia cu care au venit tații a fost molipsitoare, aceștia venind pregătiți fix pentru scopul evenimentului: acela de a petrece timp de calitate cu copiii lor.

Dynamic Father's Day activități

Nu doar relaxare, dar și informare!

Pe lângă provocările sportive, evenimentul a inclus și zone de relaxare și sesiuni de informare la Health & Relax Corner. Aici, participanții au putut afla mai multe despre sănătatea și alimentatia copiilor, în timp ce se bucurau de o pauză binemeritată. Standurile partenerilor au oferit surprize și jocuri, iar limonada și gustările au fost la mare căutare.

Momentele de pauză de la activități au fost susținute de hidratare din partea AQUA Carpatica. Participanții au descoperit apa oligominerală (plată), cu un conținut scăzut de sodiu și de nitrați, alcalină (pH ideal), echilibru perfect de minerale, potrivită atât pentru cei mici – AQUA Carpatica Kids, cât și pentru cei mari. 

La standul Young Living România, participanții au descoperit produse pe bază de uleiuri esențiale dedicate taților și copiilor, menite să îmbunătățească starea de bine și sănătatea. Reprezentanții Young Living au oferit informații despre utilizarea uleiurilor esențiale pentru relaxare, energie și suport emoțional.

Surprizele dulci au fost susținute de Sugus România și ursulețul de ciocolată Papi. Copiii au savurat bomboane delicioase Sugus și ciocolată fină de la ursulețul de ciocolată Papi. Reprezentanții acestor branduri au discutat cu participanții despre importanța echilibrului între alimentația sănătoasă și micile plăceri dulci. De asemenea, Siviero Maria România a adus un GELATO autentic italian, produs după rețete tradiționale de către maeștrii gelatieri specializați.

Generali Asigurări a fost prezent la eveniment pentru a oferi premii, dar și soluții de protecție. Reprezentanții Generali au discutat cu tăticii despre importanța asigurărilor în protejarea familiei și au oferit sfaturi personalizate pentru diverse situații de viață. N-am uitat nici de cărți cu ajutorul cărora am trezit curiozitatea copiilor. Ana Stanciu, fondator Peek a Book a fost prezentă la eveniment și i-a ajutat pe părinți să găsească cărțile potrivite pentru copiii lor.

Mulțumiri speciale partenerilor noștri

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor noștri dedicați:

 • Parteneri GOLD: BCR & Școala de bani, Generali România
 • Parteneri SILVER: Artesana, Young Living România, DogoRomania, Andrei Dunuță & Arta de a nu vinde, PEEK A BOOK – Independent Usborne Organiser, DOGGO, Ursulețul de ciocolată Papi, Sugus România, Siviero Maria România
 • Partener CULTURAL: Muzeul Fotbalului / Football Museum Bucharest
 • Partener HIDRATARE: AQUA Carpatica Kids
 • PARTENERI MEDIA: Itsy Bitsy, http://xn--prinipesrma-37a53bx4k.ro/ & comunitatea Părinți pe sârmă, Mommy Hai, Solonaria.ro, Spotmedia.ro, Gritty Education, Toatepanzelesus.com, Meseriadeparinte.ro, Laurafrunza.com, Unsoideblog.ro, Parenting20.ro, Viatadupabebe.ro, Alexisme.ro , Meritopoveste.ro, Pentrumamedegemeni.ro, Mamisitatiscriu.ro.

Dynamic Father's Day

De asemenea, un mare mulțumesc fotografului Mihai Popa pentru capturarea momentelor speciale ale zilei.

Premii și recunoaștere pentru tăticii implicați

În cadrul acestui evenimentul, am premiat zece tătici care s-au remarcat prin contribuțiile lor deosebite pentru comunitățile de părinți și copii.  A fost o recunoaștere binemeritată pentru implicarea și energia pozitivă pe care au adus-o în cadrul comunitatii de parinti. 

Nominalizații și câștigătorii propuși pentru premiere au fost următorii:

 • George Daniel – Premiul 1 pentru cel mai activ tată al comunității Modern Dads
 • Dan Cruceru – Premiul 1 pentru implicare și impact în rândul taților
 • Robert Diaconeasa – Premiul 1 pentru implicare și impact în rândul taților
 • Andrei Mocanu – Premiul 1 pentru implicare și impact în rândul taților
 • Ioan Ungurean – Premiul 1 pentru implicare și impact în rândul taților
 • Alex Zamfir – Premiul 1 pentru implicare și impact în rândul taților
 • Marius Constantinescu  – Premiul 1 pentru implicare și impact în rândul taților

Ce urmează pentru membrii comunității Modern Dads?

Modern Dads continuă să organizeze evenimente dedicate taților și familiilor lor. Următoarele pe listă sunt anul acesta sunt: 

 • Kids & Family Siesta (septembrie 2024)
 • Modern Family Challenges în București (octombrie 2024), Timișoara (octombrie 2024), Brașov (noiembrie 2024) și Iași (decembrie 2024)
 • Modern Dad’s Challenges în București (noiembrie 2024)

Mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă Ziua Tatălui alături de noi: tătici, copii, parteneri și prieteni. A fost o zi magică, în care am creat amintiri de neuitat și am consolidat legăturile dintre tătici și copii.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele viitoare, te invităm să vizitezi website-ul nostru www.moderndads.ro și să ne urmărești pe rețelele de socializare. 

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din comunitatea noastră și să continuăm să scriem povești minunate împreună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.