Dynamic Father's Day de Ziua Tatalui

Toți tații sunt invitați alături de copiii lor la un eveniment interactiv și relaxant, pus la cale de comunitatea MODERN DADS (moderndads.ro) împreună cu Liceul Româno-Finlandez!

Așadar, anul acesta de Ziua Tatălui, provocăm tăticii la o experiență sportivă și cu multă adrenalină, pe 11 Mai la sediul Liceului Româno-Finlandez din Bucureşti (Str. Răsăritului, nr. 59, Sector 6), în cadrul unui eveniment vibrant, dominat de competiții sportive, provocări educative, joculețe și timp de calitate tată-copil. Ziua Tatălui este de altfel sărbatorită în a doua duminică din luna mai în România, anul acesta pe 12 mai 2024.

Îmbinăm mișcarea cu distracția, ne energizăm și petrecem câteva ore în sala de sport, dar și pe teren, în aer liber, așa cum își doresc atât de mult copiii noștri. Am pregătit probe sportive, zone de relaxare și de joacă, sesiuni de informare la Health & Relax Corner, surprize și jocuri la standurile partenerilor, limonadă si gustări. Participarea este gratuită dar locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac completând formularul disponibil pe site-ul www.moderndads.ro/dynamic-fathers-day.

Ție îți rămâne doar să te înscrii la eveniment, ținând cont de vârsta copilului și orarul activităților dedicate lui:

 • 10:00 – 12:30: copii de gradiniță (3-6 ani)
 • 12:30 – 15:00: copii din învățământul primar & gimnazial (7-12 ani)

 

Program eveniment sportiv Dynamic Father’s Day

Programul complet pentru fiecare categorie cuprinde:

Grădiniță

 • cursa cu mingi de ping-pong (interior)
 • cursa taților cu copiii în spate (interior)
 • cursa pe culori (exterior) – se ascund obiecte de diferite culori si tații trebuie să le dea instrucțiuni copiilor să le găsească
 • caută obiectul în orez (legați de mână) (interior)
 • Hopa-Sus – Balon ținut în aer (interior)

Primar

 • Aruncatul cercurilor pe con (interior)
 • Șut la poartă în plasă (exterior)
 • Aruncat la coș (interior)
 • Recreează desenul din bețe după indicații (interior)

Gimnaziu

 • Fotbal – șut la poarta (exterior)
 • X și 0 uman (interior)
 • Aruncat la coș (interior)
 • Recreează desenul din bețe (interior)

Completăm programul cu jocuri tip bâlci, aruncat cu mingea în doze de aluminiu sau diverse alte suporturi, dar și momente de relaxare, unde copiii și tăticii se pot bucura de o pauză bine meritată.

Dynamic Father’s Day este un eveniment organizat de Moderndads.ro și Liceul Româno-Finlandez, cu sprijinul BCR & Școala de bani, Generali RomaniaYoung Living Romania, Artesan, Republica Bio, Andrei Dunuță & Arta de a nu vinde, PEEK A BOOK, Ursulețul de ciocolată Papi și Sugus România.

Dad’s Award” la Dynamic Father’s Day

Tații implicați merită și premiați, așadar, la finalul evenimentului vom premia 10 tătici care s-au remarcat pentru lucrurile deosebite realizate pentru comunitățile de părinți și copii!

Ai o propunere de tată ce merită premiat? Trimite-ne detalii pe moderndads@energycorner.ro!  

De Ziua Tatălui, este cu atât mai important să realizăm acțiuni care evidențiază și valorifică oamenii care vin în sprijinul noii generații de tați. O familie echilibrată înseamnă un parteneriat între mamă și tată, o completare reciprocă, o divizare a responsabilităților care derivă din acesta, iar proiectele care vin să normalizeze rolul de tată implicat și să sublinieze beneficiile pe care implicarea tatălui le are în familie, sunt lăudabile”, spune Sofia Frunza, inițiatoarea comunității de tați Moderndads.ro.

“Rolul mamei în viața copilului e așteptat de copil, dar atunci când tatăl hotărăște să fie prezent, viața copilului este complet schimbată. Pentru că, la LRF cunoaștem o mulțime de povești de succes ale implicării taților în viața copilului, dorim sa creăm un spațiu de siguranță, în care tații și copiii să se întâlnească cu sens. Astfel că, vă invităm cu drag la Dynamic Father’s Day” declară Alina Dumitrache, fondator al Liceului Româno-Finlandez.

Detalii despre înscrieri și program găsiți pe platforma Moderndads.ro, secțiunea Evenimente.

Pentru parteneriate media sau comerciale, ne puteți contacta la adresa de email sofia.frunza@energycorner.ro.

 

 

_________________

Despre Moderndads.ro

Moderndads.ro este singura comunitate dedicata tatilor si viitorilor tati, initiata de agentia Creative Energy Corner. Sub conceptul de #ModernDads organizam conferinte si proiecte educative dedicate tatilor, workshop-uri si ateliere practice, intalniri offline, sesiuni de networking, dar si informatii specializate pe platforma www.moderndads.ro. Tot din portofoliul agentiei sunt si proiectele: Modern Family Romania, Kids & Family Siesta – festival dedicat familiei, DAD TO BE Academy & World of Digital.

 

Despre Liceul Romano Finlandez

Liceul Româno-Finlandez este prima școală care a implementat principiile învățământului finlandez în România.

Proiectul a început în anul 2010 și urmărește să aducă plus-valoare educației din România prin adaptarea metodelor și ideologiei educației finlandeze, care, în momentul de față, este sistemul cel mai performant din mediul educațional european.

Viziunea noastră este să creăm un reper educațional pozitiv și inovativ în România. Păstrând curriculum-ul românesc, dorim să optimizăm rezultatele elevilor noștri prin abordare individualizată, centrată pe elev și să punem în valoare potențialul creativ al fiecărui copil în parte.

Începând cu nivelul preșcolar și până la cel liceal, ne dorim să le oferim elevilor noștri un mediu în care ei să se dezvolte armonios, să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să devină astfel performanți în societatea viitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.