”Casa Zurli” este cea mai nouă producție marca Zurli. E despre educație prin joacă. Despre reguli, apreciere, bucurie. Prin urmare, primăvara aceasta, Gașca Zurli ajunge în lunile martie și aprilie 2019 în 11 orașe din România, în căutare de căsuțe și familii Zurli. 🙂

Casa Zurli este un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se.

Aflăm împreună cu Fetița Zurli și prietenii din Gașcă cum facem să trăim în armonie, pace și iubire într-o casă, trecând peste micile tentații care ne fac să creăm haos. În Casa Zurli, fiecare are spațiul lui de care se îngrijește și are un rol foarte important, pe care se străduiește să îl ducă până la capăt.

Harta turneului Casa Zurli:

Preț bilete

  • Categoria 2 – 45 lei; Categoria 1- 90 lei; Categoria VIP- 200 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli)

Casa Zurli este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here