Afis_Gulliver_MDC

Daca nu ati fost pana acum la spectacolele Operei Comice pentru Copii, trebuie neaparat sa ii duceti pe cei mici. Macar o data, caci apoi vor dori singuri sa mearga si va vor intreba cand este urmatoarea poveste, urmatorul joc sau urmatorul atelier.

In luna martie, pe langa spectacolele din repertoriul obisnuit, Opera Comica pentru Copii prezinta doua premiere: musicalul „Gulliver” pe muzica lui Marius Teicu si libretul Silviei Kerim, la Sala Mare si baletul „Fata babei si a mosului” realizat de coregraful Mihai Babuska, la Sala UnderGrant.

Dupa succesul extraordinar cu musicalul „Micuta Dorothy”, care a avut 32 de reprezentatii cu casa Inchisa in stagiunea trecuta, echipa de creatie Antoaneta Cojocaru – regie si Vladimir Turturica – scenografie, se intoarce la Opera Comica pentru Copii cu un nou spectacol. Musicalul „Gulliver” va avea avanpremiera pe 2 martie si premierele pe 3 si 4 martie, la Sala Mare.

Pe 24 si 25 martie, micii spectatori se vor putea intalni cu o frumoasa adaptare dupa povestea lui Ion Creanga „Fata babei si a mosului”, transpusa in pasi de balet de coregraful Mihai Babuska. Aceasta este a patra adaptare dupa Ion Creanga pusa in scena la Opera Comica pentru Copii, dupa succesul spectacolelor de teatru prezentate in stagiunea trecuta „Punguta cu doi bani” (51 reprezentatii cu 5.000 spectatori), „Ivan Turbinca” (48 reprezentatii cu 4.500 spectatori) si „Harap Alb” (45 reprezentatii cu 4.200 spectatori).

In luna martie, la Salonul Mozart copiii vor avea ocazia sa calatoreasca In capitala Marii Britanii, cu „Nino la Londra”, In primul spectacol In limba engleza al Operei Comice pentru Copii. La Sala UnderGrant, In zilele de 3, 4, 10, 11, 17 si 18 martie se va juca baletul „Eliza, micuta florareasa”, o adaptare coregrafica dupa „Pygmalion – My fair lady” de George Bernard Shaw, In regia si coregrafia lui Mihai Babuska.

Afis Concurs cu 2018 premii_MDC

Pana pe 10 aprilie puteti participa la concursul aniversar organizat de Opera Comica pentru Copii cu ocazia Implinirii a 20 de ani de existenta – Treasure Hunt „Orchestra de aur a OCC”. Participantii sunt invitati sa urmareasca toate mediile de comunicare si sa observe cat mai multe indicii (fotografii sau cuvinte care denumesc instrumente muzicale) prezente In materialele de promovare ale Operei Comice pentru Copii: afisele spectacolelor, articole de presa, spoturi audio si video etc. Inscrierile se fac prin completarea formularului online pe site-ul www.operacomica.ro. Cele 2018 premii puse In joc constau In bilete la spectacolele din acest an, abonamente pentru stagiunea 2018-2019 si produse personalizate din magazinul OCC, iar marele premiu consta Intr-un city break la Milano pentru o familie.

Pentru a fi la curent cu progamul Operei comice pentru Copii puteti urmari site-ul nostru si pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.