Dad To Be? Emotionant si atat de frumos, nu-i asa? 🙂 Te coplesesc insa gandurile ca nu ai “certificarea” necesara pentru a ocupa aceasta pozitie? Este adevarat, este poate cea mai grea pe care o vei obtine vreodata si care necesita cei mai multi ani de practica. Respectiv, toata viata ta ca parinte!

Partea buna este ca te poti pregati ACUM, teoretic si practic, prin participarea la un super proiect  – “DAD TO BE Academy”! Beneficiile acestuia vor fi imediate, atat pentru tine, cat si pentru cel mic si mama! Dar vor avea efecte si pe termen lung.

DAD TO BE Academy este un curs intensiv de puericultura adaptat viitorilor tati si se desfasoara pe parcursul a doua zile, in weekend, pe 16-17 februarie, de la 9:30-14:30, in Bucuresti. Este un proiect complex si dezvolta subiecte de maxim interes:

         

          📌 Conexiuneatata-copil & rolul tatalui

          📌 Nasterea bebelusului si “How to” in prima perioada a nou-nascutului 

          📌 Recoltarea de celule stem: moda sau necesitate?

          📌 Inspiring Dad – poveste personala

          📌 Alimentatia nou-nascutului: de la alaptare la (auto)diversificare

          📌 Siguranta bebelusului & acordarea primului ajutor  

          📌 Relatia de cuplu si pregatirea pentru primul bebe

 

Partea teoretica este completata de activitati practice si momente care inspira, menite sa ajute si sa aduca valoarea pentru viitorul sau proaspatul tata. Sunt alaturi de noi specialisti cunoscuti si persoane cu expertiza, printre care: Diana Stanculeanu, Psihoterapeut, Ilenuta Aglitoiu, Moasa licentiata si Educator Perinatal SAMAS Certificat; Alec Blenche, scriitor, Georgiana Nelepcu, Reprezentant Stem Sure – BancaEngleza de Celule Stem; Ana Maita, Instructor KidPower Safety & Education si Consilier Advocacy Asociatia SAMAS; Ioana Agachi, Psihoterapeu tcentrat pe persoana, Managing Partner Eu, parinteghemotocsialtii.

Inscrierea la eveniment se face completand formarul de inregistrare disponibil aici: https://www.moderndads.ro/dad-to-be-academy/. Evenimentul este gratuit, dar recomandam o donatie pentru sustinerea acestuia, daca informatiile au fost pe masura asteptarilor. Iar la final poti primi si Certificatul de Puericultura, ca sa iti asiguri cele 10 zile libere pentru copilul tau!

Bonus – pentru cei mai silitori tatici si care participa ambele zile, avem o tragere la sorti, la care poti castiga un scaun auto pentru copilul tau!

Pentru copilul tau, esti cel mai bun exemplu. Hai la singura academie dedicata viitorilor tati – “DAD TO BE Academy”!

*DAD TO BE Academy este un concept creativ marca Creative Energy Corner . Informatii despre proiect, program si inscriere sunt disponibile pe site sau pepagina de Facebook.

***

Sustinatori proiect: Stem Sure – BancaEngleza de Celule Stem.

Persoana de contact: Sofia Frunza, Project Manager/sofia.frunza@energycorner.ro/0755.925.594

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here