Tătici, pe 24 septembrie, începând cu ora 17.00, QBebe vă invită la Teatrul Elisabeta, la Ora Anti-Bullying.

Din ce în ce mai mulți copii devin victime ale bullying-ului în școală. Jignirile, poreclele umilitoare, hărțuirea și chiar violența sunt folosite adesea de grupuri dominante împotriva copiilor mai slabi. Pe de altă parte, tot mai mulți părinți își aduc copiii la psiholog, fiindcă aceștia au comportamente de bullying împotriva colegilor. Dar părinții trebuie să facă ceva în plus, pentru a corecta comportamentele copiilor. Te invităm la Ora Anti-Bullying, fie că ești părinte, fie că ești profesor, să aflăm împreună strategii pentru a reduce bullying-ul în școli.

Astfel, MARȚI, pe 24 Septembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora Anti-Bullying, 4 specialiști vor oferi părinților și profesorilor informații prețioase care să îi ajute să își construiască propriul set de reguli privind bullying-ul și modul în care este abordat.

Seminarul va fi moderat de Ela Crăciun, una dintre mămicile ancorate puternic în responsabilitatea unui parenting sănătos. Iar lecțiile vor fi susținute de specialiști bine pregătiți:

  • Lecția 1

Prevenția și soluțiile legale pentru cazurile de bullying – Comisar Sorin Stănică

  • Lecția 2

Cum recunoști un bully și un copil bullied – Psih. Dr. Mirela Zivari

  • Lecția 3

Cadru didactic sau părinte: ce facem când ne confruntăm cu un caz de bullying – Prof. Claudia Chiru

  • Lecția 4

Fără bullying! Cum ne purtăm cu copiii cu tulburări de atenție și deficit de concentrare – Psih. Crina Nedelcu

Înscrierile la Ora Anti-Bullying se fac AICI.
Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly

Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici. Suntem mai mult decât prietenoși cu copiii, pentru că știm cât este de greu pentru părinți să activeze social, când copilul este omniprezent. La Ora Anti-Bullying Animatorii de la Ursulla și zâna de la Juxi Magic vor face distracția mai mult decât grozavă!

Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici:

http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Despre Școala Părinților Responsabili

Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, descrisă de o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 20 de seminarii gratuite, care au adunat peste 3000 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 100 de specialiști bine pregătiți.

Despre Qbebe

Qbebe  este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decat o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe  ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copii.

Sursă: Qbebe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here