Jack și vrejul de fasole

Atunci când frumusețea copilăriei este umbrită de griji și nevoi, creativitatea devine unica modalitate prin care realitatea poate fi transformată într-o lume de basm. Și exact despre asta e povestea ,,Jack și vrejul de fasole’’! Despre bucuria și dorința permanentă de a descoperi! Despre inocență și putere! Despre o aventură la care vă invităm să luați parte alături de actorii Teatrului Ion Creangă din București!

Premieră ,,Jack și vrejul de fasole’’ 

,,Jack și vrejul de fasole’’ este un spectacol recomandat copiilor de peste 5 ani. Povestea îl prezintă pe Jack – personajul principal, în inocența căruia stă o forță extraordinară, menită să învingă toate nedreptățile unei lumi tot mai haotice. Luptând cu naivitatea și avântul specifice adolescenților, el reușește să răstoarne un prezent lipsit de strălucire în favoarea unui viitor fericit.

Un schimb bizar – o vacă pe câteva boabe de fasole, așa-zis, magice – este primul pas într-o călătorie spectaculoasă plină de neprevăzut, în care surprizele pândesc la tot pasul. Vis sau realitate, uriașul vrej de fasole apărut peste noapte în curtea casei lui Jack și a mamei sale, devine o scară spre o lume fantastică în care toate problemele își găsesc rezolvarea.

Dincolo de poveste, în balansul dintre cele două planuri, cel real și cel „de mai sus de cer”, stă ascunsă o profundă aspirație umană: visul unei lumi mai bune.

Program ,,Jack și vrejul de fasole’’

Spectacolul ,,Jack și vrejul de fasole’’ poate fi urmărit conform următorului program: 09 martie 2019 – orele 11:00 și 18:00; 10 martie – ora 11:00; 12 martie – ora 10:00; 19 martie – ora 10:00; 24 martie – ora 10:00; 26 martie  – ora 10:00. Spectacolul are o durată de 1h 20min și se joacă la Sala Rapsodia, din strada Lipscani nr. 53. Detalii AICI.

Câștigă o invitație dublă la ,,Jack și vrejul de fasole’’

Am pregătit un mic #CONCURS pentru tine și copilul tău! Oferim o invitație de două locuri la spectacolul ,,Jack și vrejul de fasole’’, din data de 10 martie, ora 11:00, Sala Rapsodia. Tot ce trebuie să faci este să ne spui (în secțiunea de comentarii de pe blog sau Facebook) dacă copilul tău știe povestea lui Jack și ce anume din această poveste îi/vă place?

Vom alege câștigătorul prin tragere la sorți, vineri dimineața, 8 martie.

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.