Parenting de succes

Humanitas și Librăriile Humanitas, în parteneriat cu Desprecopii Media, vă invită în data de 29 septembrie, la Sala Radio (str. Gen. H.M. Berthelot, 60–64, București), la Conferința de Parenting 3.0, cel mai mare eveniment de parenting din România și locul în care își dau întâlnire cei mai cool părinți din țară. Mai mult, Jordan Shapiro și Michele Hutchison, doi autori Editura Humanitas sunt invitați la Conferința de Parenting 3.0.

Evenimentul este mai mult decât o conferință de parenting obișnuită – este un prim pas în parenting 3.0 și un prilej să discutăm despre cele mai noi teorii și concepte de parenting împreună cu speakeri de talie internațională, dintre care unii aflați pentru prima oară în România, anume pentru voi.

Noua copilarie

Jordan Shapiro (doctor în filozofie și cercetător, autorul volumului „Noua copilărie. Cum să ne creștem copiii în lumea digitală“ apărut la Humanitas, în colecția „Parenting“), Michele Hutchison (TED speaker, redactor, traducător și co-autoarea volumului, alături de Rina Mae Acosta, „Cei mai fericiți copii din lume. Parenting în stil olandez“ apărut la Humanitas, în colecția „Parenting“) și Jessica Joelle Alexander (expert în parenting și autoarea volumului „Metoda daneză de educare a copilului“, apărut la Litera) sunt vocile internaționale care vă vor invita într-o călătorie în universul parentingului pozitiv & calitativ, presărată cu sfaturi, tips & tricks și recomandări prețioase.

 

Cei mai fericiti copii din lume

Pe aceeași scenă vor urca și nume importante din România: Ileana Iliescu (Specialist Comunicare BCR, Profesor Școala de Bani și autor de carte pentru copii) și Florin Popescu (Expert IT cu peste 25 de ani de experiență, fondatorul platformei de parenting Desprecopii.com). Alături de ei, un invitat special, Andrew Okukura (Master of Science –MS, Physics, University of Oxford), un GenZer din Roman, care a ajuns să studieze la Oxford, cu un parcurs nu lipsit de provocări.

 

Cod de discount & inscrieri

Meseriile viitorului, AI, încălzire globală, sustenabilitate, sănătatea generației viitoare, provocările parenting-ului modern sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate în cadrul evenimentului. Nu vor lipsi sesiunile interactive, în care le puteți adresa întrebări speakerilor!
Părinții informați și care țin pasul cu lumea într-o continuă schimbare înseamnă copii fericiți: iată ecuația unei vieți echilibrate!

Mai mult, pentru comunitatea noastră avem și un cod de discount de 30% dacă folosiți modernfamily2023.

Vă așteptăm la Conferinta de Parenting 3.0, în data de 29 septembrie, la Sala Radio, str. Gen. H.M. Berthelot, 60–64, București. Un eveniment ce nu trebuie ratat! Bilete pe conferintadeparenting.ro.

 

 

Sursa: Humanitas

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.