KIDSFEST2023

Cel mai așteptat festival pentru copii se întoarce cu mai multă energie, voie bună și distracție pentru toate vârstele – KIDS FEST!

De la ateliere de pictură până la adrenalină cât cuprinde în skate park și pump track, la Kids Fest vor exista peste 30 de activități care vor aduce multe zâmbete și vor crea amintiri de neuitat pentru întreaga familie.

Festivalul este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a petrece timp de calitate în aer liber, împreună cu cei dragi. Cu o zonă amenajată special pentru adulți, Kids Fest este locul în care copiii se distrează, se joacă, descoperă, se dezvoltă și își fac noi prieteni, în timp ce adulții pot savura o băutură rece și se pot distra cu propriile activități într-o zonă cu live DJ music. În plus, surprizele se țin lanț pe scena festivalului, unde în lumina reflectoarelor vor fi spectacole live de teatru pentru copii, balet, dans, magie și 2 concerte live ale celor mai apreciați artiști (Andra Gogan), în rândul copiilor.

A doua ediție Kids Fest va avea loc anul acesta pe 24 și 25 Iunie, în Parcul Universității Politehnica, București. Biletele se pot achiziționa de pe www.kidsfestro.ro.

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul www.kidsfestro.ro sau canalele de social media. Ne vedem la Kids Fest Summer Edition 2023!

 

*Sursă: KIDS FEST

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.