Imunitatea este moștenită? Este dobândită? Este ceva ce noi, părinții, putem influența? Și dacă da, cum? Atât de multe întrebări!

LUNI, pe 11 Martie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Imunitate ai putea afla toate răspunsurile la aceste întrebări de la specialiștii invitați la catedra Școlii Părinților Responsabili.  Fiecare părinte este invitat într-un călătorie informativă care va dezvălui mici secrete din ceea ce înseamnă această responsabilitate importantă când creștem un copil, care, din păcate, nu depinde numai de noi – IMUNITATEA.

Seminarul va fi moderat de Ela Crăciun, una dintre mămicile ancorate puternic în responsabilitatea unui parenting sănătos. Iar lecțiile vor fi susținute de specialiști bine pregătiți:

  • Lecția 1

Mituri și adevăruri privind imunitatea organismului – Dr. Cristina Popescu  – Medic pediatru

  • Lecția  2

Ghid pe vârste: cum creștem imunitatea copiilor – Dr. Oana Sinișteanu, Medic familie/copii

  • Lecția 3

Cum creștem imunitatea copilului prin alimentație – Dr. Ruxandra Pleșea – Medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Înscrierile la Ora de Imunitate se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradeimunitate.php

Grăbeşte-te! Locurile sunt limitate! Detalii AICI.

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here