„Pictură pe Canvas” @ PlaYouth și cum poți câștiga o invitație la atelier

Dă-le copiilor niște culori și o pensulă și altă bucurie nu le trebuie! 🙂

Iar joia aceasta, 7 februarie @18:00 – 19:30, bucurie maximă va fi la PlaYouth, unde se organizează un super atelier adresat copiilor de 5-12 ani – ‘’Pictură pe Canvas’’. Atelierul are ca scop dezvoltarea imaginaţiei, gȃndirea și creativitatea copilului, printr-un mod relaxant și distractiv.

Prin joacă, cel mic va deprinde abilităţi și tehnici de pictură (desen, pastel, culoare, colaj și artă decorativă), cȃt și sporirea încrederii în sine. Cu ajutorul liniilor de pastel și tușelor de culoare, va învăţa să dea frȃu liber gȃndurilor și sentimentelor, dar și să creeze o compoziţie picturală și să finalizeze o lucrare.

Costul atelierului este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor. Înscrierile la Atelierul ”Pictură pe Canvas’’ se fac AICI. Pentru alte cursuri și ateliere organizate de PlaYouth, a se urmări calendarul de AICI.

Câștigă o invitație la atelierul „Pictură pe Canvas” @ PlaYouth

Dacă ai un copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani și încă nu i-ai făcut planuri pentru joi seara, te invităm la un concurs-fulger pe Facebook.  Oferim o invitație la atelierul ‘’Pictură pe Canvas’’, de Joi, 7 Februarie, orele 18:00 – 19:30. Scrie-ne, în secțiunea de comentarii de la postarea care anunță concursul, de ce crezi că i-ar plăcea copilului tău să participe la acest atelier.

Vom alege câștigătorul, prin tragere la sorți, miercuri seara.

Baftă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here