figaro figaro figaro

Iscusitul bărbier Figaro, Contele Almaviva și frumoasa Rosina și-au dat întâlnire pe una din cele mai iubite scene din România, spre încântarea și bucuria tuturor spectatorilor prezenți, care au făcut ca Sala Mare din Calea Giulești să pară neîncăpătoare.

În altă ordine de idei, vă anunțăm cu bucurie că Opera Comică pentru Copii (OCC) a prezentat în weekend cea de-a șaptea premieră a stagiunii 2018-2019, spectacolul de operă „Figaro, Figaro, Figaro”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu. Adaptare după ”Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini /Gen: Opera / Vârsta recomandată: +7 ani.

La avanpremiera spectacolului din 12 aprilie s-a desfășurat și ediția cu numărul 11 a programului ,,Micii Jurnaliști”, unde 12 copii au avut o întâlnire specială cu maestrul Cristian Mihăilescu și actorii din rolurile principale.

Micii ,,jurnaliști culturali”, împreună cu ceilalți spectatori, au urmărit cu zâmbetul pe buze acțiunea uneia dintre cele mai comice și animate opere cunoscute, nerăbdători să afle cine va reuși să cucerească inima Rosinei. După terminarea reprezentației, cei 12 mici ziariști au fost conduși în spatele cortinei pentru un tur al scenei, unde „au documentat” îndeaproape decorurile realizate pentru acest spectacol. La conferința de presă organizată special pentru ei, copiii au pus nenumărate întrebări regizorului și actorilor din rolurile principale, curioși să afle cât mai multe povești interesante legate de pregătirea și interpretarea spectacolului.

Cei care nu au reușit să achiziționeze bilete la premiera operei ,,Figaro, Figaro, Figaro” mai au ocazia să descopere povestea bărbierului pe 20 aprilie de la orele 11:00 și 17:00 și pe 21 aprilie de la orele 11:00, respectiv 15:00. Bilete sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Câștigă o invitație triplă la reprezentația din 20 aprilie, ora 11:00

Oferim o invitație triplă la spectacolul „Figaro, Figaro, Figaro” din 20 aprilie, ora 11:00, Sala Mare a Operei Comice pentru Copii (Calea Giuleşti, Nr.16). Tot ce trebuie să faci este să ne spui (în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau site) care este personajul preferat al copilului tău. Vineri dimineața, prin tragere la sorți, alegem câștigătorul.

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here