”S-a născut o stea” filmul cu 8 nominalizări la Oscar și câștigător al unui Glob de aur – își conduce spectatorii într-o călătorie complexă plină de emoție, muzică, iubire și suferința unei relatii care se luptă să supraviețuiască.

”S-a născut o stea” prezintă povestea de iubire pasională și tragică dintre Jackson Maine și Ally, două suflete artistice care se reunesc atât pe scenă și în viață. 

Deşi nu mai speră să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Bradely Cooper, nominalizat la Oscar de patru ori („American Sniper”, „American Hustle”, „Silver Linings Playbook”) își face debutul regizoral cu filmul ”S-a născut o stea”, unindu-și talentul de cel al cântăreței Lady Gaga.

Melodiile interpretate de Lady Gaga și Bradley Cooper în ”S-a născut o stea”, sunt piese originale, scrise special pentru acest film și au fost înregistrate exclusiv live, în timpul filmărilor.

Din 11 februarie pe 4K, Blu-ray și DVD pe www.provideo.ro si in magazine.

***
Pro Video este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piaţa românească, având ca principal obiect de activitate exploatarea licenţelor pentru produsele Disney, Warner Bros., 
independenţi şi locali, în format UHD, BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD.

*Sursă material & Poze: Pro Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.