Stim ca inceputurile sunt pline de entuziasm, dar uneori apare si teama de necunoscut.  Iar cand ajungi sa te confrunti cu primele crize de furie la copii, care pot degenera in traume sau cand nevoile emotionale ale copilului nu sunt satisfacute si nici nu stii cum sa gestionezi anumite situatii, incepi sa cauti solutii.

Echipa Eu, parinte ghemotoc oragnizeaza pentru proaspetii parinti, in perioada 27-28 octombrie, in Bucuresti, doua seminarii pentru parinti care au copii cu varsta de pana in 3 ani. Toate acestea in cadrul celei de-a sasea editii „Weekend pentru parinti”.

SUBIECTE:

  • Traumele infantile
  • Nevoile emotionale ale copiilor

Ioana Agachi si Nicoleta Capraru, psihoterapeuti centrati pe persoana, au o experienta de peste 8 ani si 50+ ateliere de parenting derulate. Seminariile pe care le tin sunt orientate spre lumea interioara a parintilor, spre (auto)cunoastere, (auto)intelegere si (auto)acceptare. Care in opinia celor 2 specialisti sunt ingredientele de baza pentru a dezvolta o relatie emotionala sanatoasa cu ghemotocii lor si de a-si forma propriul stil de parinte.

PROGRAM:

SAMBATA, 27 octombrie 2018, intre orele 10.00-12.00

TEMA: In lumea tramelor infantile:

· Trauma vs. microtrauma, riscuri si beneficii in dezvoltarea copilului;
· Crizele de dezvoltare;
· Etapele dezvoltarii sexualitatii.

DUMINICA, 28 octombrie 2018, între orele 10.00-12.00 –

TEMA: In lumea nevoilor emotionale:
· Nevoile ghemotocilor si identificarea lor;
· Despre PLANS si alte emotii;
· Tehnici de exprimare a empatiei;
· Relationarea emotionala.

LOCATIE:
Evenimentul va avea loc la Stup 59, Str. Banul Antonache, nr. 59

INSCRIERI:
Inscrierile se fac pe baza completarii formularului de aici, iar plata se face in avans (copiii au intrarea gratuita).

Tarif participare: 100 lei/ persoană/ seminar
Parintii sunt asteptati alaturi de cei mici! Ghemotocii vor avea o zona de joaca special amenajata pentru ei. In timpul celor doua workshop-uri, participantii au posibilitatea de a cumpara carti din colectia Usborne, special alese pentru eveniment de Libraria din Titan. Amintirile frumoase vor fi surprinse de catre Event Portrait.

Parteneri: Laptaria cu caimac
Parteneri media: Mamica zburătoare, Viata dupa bebe, Mamica Activa, Mama are blog, Agenda culturala pentru copii, Moderndads.ro.

*Sursa poza & informatii: Eu, parinte ghemotoc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.