AQUA Carpatica a lansat platforma online hidratarecorecta.ro

Tatici, STIATI CA… apa reprezintă aproximativ 80% din corpul unui copil? Rolul apei este crucial pentru dezvoltarea functiilor vitale ale organismului. Printre altele, apa reglează temperatura corpului, transportă substante nutritive, vitamine si minerale esentiale pentru crestere, contribuie la detoxifierea organismului si este principala sursă de hidratare.

Si e tare important sa ne asiguram ca micutii nostri sunt hidratati corespunzator. Iar acum o putem face prin intermediul platformei online: hidratarecorecta.ro lansata de curând de AQUA Carpatica.

Hidratarecorecta.ro este o platforma ce vine in ajutorul parintilor care isi doresc sa stie cu exactitate cantitatea optima de lichide pe care ar trebui sa o consume micutii in fiecare zi. Platforma pune la dispozitie un calculator care – in functie de factori precum fetita/baietel, varsta, greutate si nivel de activitate – genereaza un raspuns personalizat pentru fiecare copil in parte.

Cu ajutorul platformei hidratarecorecta.ro, parintii pot afla mult mai simplu si mai rapid cantitatea de lichide recomandata pentru hidratarea zilnica a celor mici.

AQUA Carpatica a fost dintotdeauna partenerul parintilor pentru o informare corecta in ceea ce priveste siguranta si calitatile pe care trebuie sa le indeplineasca o apa ideala pentru consumul destinat copiilor, iar lansarea produsului AQUA Carpatica Kids si a platformei hidratarecorecta.ro reprezinta raspunsul brandului la nevoile si sugestiile parintilor care au ales cu incredere AQUA Carpatica pentru hidratarea micutilor lor.

O sticla speciala de la un izvor pentru copii

AQUA Carpatica Kids a fost special creata pentru a veni in ajutorul parintilor care vor sa le ofere copiilor lor o alternativa sanatoasa de hidratare printr-o sticluta de 250 ml, intr-un ambalaj atragator cu personaje colorate si cu un dop special, curge doar atunci cand bei, astfel, cei mici se pot hidrata in siguranta, varsarea apei fiind evitata. Dopul are o supapa de silicon ce determina curgerea controlata a lichidului si nu permite patrunderea de niciun fel a corpurilor straine in recipient, pastrand nealterata calitatea apei.

AQUA Carpatica minerala naturala plata este o apa oligominerala, cu un continut redus de minerale, recomandata in alimentatia zilnica a copiilor. Toate componentele sale sunt in echilibru perfect si este o apa recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru consumul destinat copiilor, avand un continut redus de sodiu si cel mai mic nivel de nitrati dintre toate apele plate din Romania. De asemenea, AQUA Carpatica este o apa minerala naturala, neprocesata sau purificata in mod artificial, alcalina in mod natural si care poate fi folosita cu incredere pentru hidratarea optima a celor mici:

 • Imbuteliata responsabil la sursa: Izvorul Bajenaru, satul Panaci
 • Izvor protejat
 • Neprocesata sau purificata in mod artificial
 • Alcalina in mod natural
 • Apa minerala naturala oligominerala (cu un continut scazut de minerale) – corespunde pentru prepararea alimentelor destinate sugarilor
 • Continut foarte scazut de nitrati (0,80 mg/l) – ideala pentru hidratarea zilnica a copiilor
 • Continut foarte scazut de sodiu (0,75 mg/l) – recomandata in alimentatia zilnica a copiilor
 • Microbiologic pura
 • Dop special cu o supapa de silicon ce determina curgerea controlata a lichidului si nu permite patrunderea de niciun fel a corpurilor straine in recipient, pastrand nealterata calitatea apei
 • Recomandata de Societatea Romana de Pediatrie
 • Kosher

Premii

Produsele AQUA Carpatica Kids sunt foarte indragite atat in randul parintilor, cat si a celor mici si s-au bucurat de la lansarea pe piata de apreciere si recunoastere obtinand premii importante precum:

Votat produsul anului 2018

 • In cadrul competitiei “Votat Produsul Anului® – Consumatorii premiaza inovatia”, editia a IX-a, produsul AQUA Carpatica Kids a fost desemnat ”Produsul Anului 2018” in categoria apa pentru copii.

Cel mai bun produs nou – categoria bauturi nealcoolice

 • AQUA Carpatica Kids a fost desemnat castigator la categoria ”Cel mai bun produs nou, grupa bauturi nealcoolice”, in cadrul evenimentului Premiile PIAŢA ediţia a XIII-a 2018.

Marele premiu in categoria ”Apa minerala plata pentru sugari si copii mici”- Gala Forbes Brands For Kids

 • AQUA Carpatica Kids s-a bucurat de o noua mica mare victorie cand a castigat in cadrul Galei Forbes Brands for Kids 2018 marele premiu in categoria ”Apa minerala plata pentru sugari si copii mici”. Gala Forbes Brands for Kids recunoaste si premiaza primele branduri care au castigat increderea parintilor romani.

 *** Sursa material & poze: VALVIS Holding 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.