5 locuri de joacă cu activități cool pentru copii în București

Dacă vrei să te mai bucuri de razele soarelui și să-i oferi celui mic o experiență inedită, alege locuri de joacă cool. Iar dacă n-ai nicio idee sau vrei să încerci ceva nou, avem 5 recomandări pentru tine.

1. Destiny Park

Destiny Park se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani și reprezintă un întreg univers în miniatură. Este primul parc de edutainment (educație + distracție) din România și cel mai mare din Europa de Est.

Cei mici au la dispoziție o paletă largă formată din 43 de activități ce cuprind toate domeniile: IT, medicină, industrie, auto-moto, mass-media etc., totul pentru ca cei mici să învețe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilități și nu în ultimul rând să-ți administrezi veniturile. Descoperă mai multe experiențe aici

Fiecare experiență este organizată într-un cadru specific și este gândită în așa fel încât copiii să înțeleagă ce înseamnă să „muncești” și să primești „salariu”, dar și să te distrezi plătind cu MagicBanii câștigați.

2. Cereal Crunch București

În caz că vrei să-ți surprinzi copilul cu ceva yummy, Cereal Crunch este o alegere delicioasă, colorată și dulce. Fie că torni laptele peste cereeale sau cerealele peste lapte, la Cereal Crunch ești primit cu brațele deschise.

Poți alege din peste 100 de sortimente de cereale (integrale, fără zahăr, cu arome de ciocolată/fructe, unt de arahide, scorțișoară și multe altele) savurate cu lapte colorat. Este important să menționăm că laptele este colorat în mod natural.

Știm că Cereal Crunch sună a fi un tărâm magic pentru copii, dar cu toate astea, este și pentru adulți, în special pentru cei care vor #alldaybreakfast.

Image by Freepik

3. Climb Again

După dulce, merge și puțină mișcare. Așadar, vă invităm la escaladă, iar obiectivul este unul singur: cel mic să ajungă în vârf sau să termine un traseu predefinit fără să cadă. 

Apropo, știai că escalada este un sport care poate fi practicat inclusiv de copiii cu nevoi speciale și are efect terapeutic? Te solicită atât fizic, cât și psihic și testează permanent forța, rezistența și echilibrul cățărătorului. 

Iată și alte beneficii pe care le are cățăratul:

 • Facilitează dezvoltarea motorie;
 • Dezvoltă psihomotricitatea;
 • Dezvoltă atenția și puterea de concentrare;
 • Crește încrederea în forțele proprii și depășirea unor limite;
 • Dezvoltă independența copiilor și capacitatea de a elaborii strategii.

4. Ferma Animalelor

Este prima fermă-parc de animale domestice din România gândită special pentru copii. Este aproape de oraș (12km de Piața Universității), astfel că puteți ajunge ușor la ea, dar suficient de departe de blocuri și de trafic să aveți impresia că sunteți undeva la țară. 

Câteva dintre activitățile de care vă puteți bucura la fermă sunt:

 • Mulsul văcuțelor, țesălatul poneilor și hrănitul animalelor; 
 • Galeria de artă unde copiii au mână liberă să coloreze aleile cu cretă;
 • Tiroliană și trambuline;
 • Masă delicioasă la „Căprițele pofticioase”.

5. Kiddo Play Academy

Este un loc de joacă educativ pentru copii, un loc în care cei mici își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele. 

Câteva dintre activitățile de care vă puteți bucura:

 • City adventure – urcușuri și coborâșuri pe tunele și tobogane;
 • Puzzle-uri senzoriale pentru copiii sub 3 ani;
 • Show Time – loc în care mini starurile își pun în valoare cele mai bune mișcări și talente;
 • Art smart – exprimarea creativității cu o gamă largă de ustensile și mini expoziții;
 • Kinetic Sand – nisip și magie pentru degețelele curioase;

Dacă vrei ceva și mai animat, îți recomandăm o plimbare cu bicicleta în jurul orașului. Aici avem câteva recomandări de trasee pe care le poți face împreună cu cel mic.

Tu cum îți petreci weekendurile cu cel mic? Mai știi și alte locuri de joacă pentru copii în București? Dacă da, lasă-le în comentarii și ajută-ne să completăm lista.

______
Sursă poză de copertă: pressfoto, Freepik.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.