Ultimul weekend din februarie aduce la Opera Comică pentru Copii numeroase ateliere în care copiii vor putea să-și creeze propriile simboluri ale primăverii, felicitări și figurine, pe care să le dăruiască celor dragi: Martisor la OCC.

Fie că sunt simboluri universale sau formele specifice mărțișoarelor (trifoi, ghiocel, coșar, curcubeu), vor lucra cu hârtie colorată, vor desena, decupa, lipi și adăuga fel de fel de culori sclipitoare, astfel încât mărțișoarele lor să fie unicat. Prin meșterirea propriilor mărțișoare la atelierele de creație de la Opera Comică pentru Copii, cei mici își dezvoltă abilitățile de lucru manual și răbdarea, își pun în valoare creativitatea, descoperind tradiții și obiceiuri străvechi.

Accesul la activități se face pe baza tichetelor achiziționate de la Magazinul OCC, valoarea unui tichet fiind de 3 RON.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către  soprana Felicia Filip.

Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole  de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, Tururile „În Spatele Cortinei”, ,,Petreceri de ziua de naștere”, ,,Escape Room”, „Aventura Parc”,  „Abonamente” sau „Voluntariat”.

 

*Sursa: Opera Comica pentru Copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.