Descoperă un nou parc de distracție pentru copii! S-a deschis BRAMBURA PARK – un loc cu multe atracții, în Sibiu. Obiectul principal al locației este o Casă Întoarsă unde persoanele de toate vârstele, în special copiii, vor descoperi ce înseamnă distracție fără gravitație.

Include în itinerariul familiei și BRAMBURA PARK. Locația se află pe Valea Avrigului, la o distanță de 30 km Sibiu, 15 km de Porumbacu de Sus unde găsiți Castelul de Lut și Povestea Calendarului si 50 km de Bâlea Lac.

BRAMBURA PARK

Parcul este pe o suprafață de 6 hectare. Prețul unui bilet este de 30 lei, dar pentru grupurile mai mari de  20 persoane, prețul este de 20 lei/ persoană (profesorii, educatorii si șoferii au intrarea gratuită în Parc și Casa Întoarsă + o cafea sau limonadă). În incita parcului te poți bucura de o terasă generoasă de 500 locuri exterior si 80 locuri interior, unde se poate servi masa.

În Parc, pe lânga partea de food și Casa Întoarsa, mai sunt si un MiniZoo cu Alpaca, căprițe pitice și iepurași unde se afla într-o Pădure fermecată. Pentru copii avem și locuri de joacă: trambuline clasice, leagăne, tiroliană, cățărătoare tip pânză de păianjen ș.a. Mai mult, avem si o zona de topogane gonflabile si trambuline uriase, care vor fi adorate de cei mici.

Pentru detalii ne puteți urmări pe contul de Facebook BRAMBURA PARK, canalul de  YouTube sau puteți suna la numărul de telefon 0723 602 594!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here