Acum, la final de an, Opera Comica pentru Copii (OCC) ofera spectatorilor ocazia sa castige un city break la Venetia! Pana in data de 29 decembrie, cei care cumpara bilete la una din cele trei reprezentatii de gala ale operetei ,,O Noapte la Venetia” de Johann Strauss, din 27, 28 si 29 decembrie, pot castiga un city break in orasul italian.

,,O Noapte la Venetia”, in regia maestrului Cristian Mihailescu, invita publicul la o comedie de senzatie, cu decoruri de poveste si artisti talentati. Mai mult decat atat, cei care vor achizitiona bilete la spectacol pot participa la concursul organizat pe site-ul institutiei, www.operacomica.ro. Premiul este un sejur de doua nopti la Venetia în perioada 1 martie – 1 iunie 2019, oferit de agentia Magic Holiday, si cuprinde biletele de avion si cazarea, cu mic dejun, pentru maxim trei persoane. Formularul online si regulamentul concursului pot fi consultate pe pagina institutiei.

 

Nu uitati nici de Targul „Poveste de Craciun” care continua la OCC pana pe 15 ianuarie. Va asteapta acolo Patinoarul si Derdelusul OCC, Atelierele Spiridusilor, sania lui Mos Craciun trasa de reni, Caruselul cu Jucarii, Taramul Oamenilor de Zapada si Scena Colindatorilor, plus mancaruri traditionale de sezon si bauturi calde.

Targul „Poveste de Craciun” este deschis de luni pana vineri între orele 16:00 – 21:30, iar sambata si duminica intre orele 10:00 – 22:00. Intrarea la targ este libera, insa accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor care pot fi achizitionate de la punctele de informare. Valoarea unui tichet este de 3 lei.

Primele 100 de minute gratuite la Targul „Poveste de Craciun”

Veste minunată: in fiecare zi a targului „Poveste de Craciun”, pana la finalul anului 2018, copiii care ajung in primele 100 de minute la Caruselul cu Jucarii, pe Taramul Oamenilor de Zapada si la Patinoar beneficiaza de gratuitate. De luni pana vineri, intre orele 16:00 – 17:40 si sambata si duminica in intervalul orar 10:00 – 11:40, dar si pe 24 si 30 decembrie, între orele 12:00 – 13:40, cei mici pot intra gratuit în Carusel, isi pot construi oameni de zapada de plus si pot aluneca pe gheata patinoarului pazit de ingeri! In restul perioadei de timp, Derdelusul, Renii lui Mos Craciun, Scena Colindatorilor, Tronul lui Mos Craciun, Dioramele din Salon, Experienta Virtual Reality (V.R.), Copacul cu Colindatori, Magazinul Brazilor Impodobiti si zona de jocuri raman cu intrare libera. In zilele de 25 si 31 decembrie, precum si in 1 ianuarie targul este închis.

Locuri disponibile la Atelierele ,,Micul Artist” din ianuarie 2019

Parintii care doresc sa isi inscrie copiii la Atelierele ,,Micul Artist”, ce se vor desfasura in perioada 21 ianuarie – 31 mai 2019 la Opera Comica pentru Copii, mai pot gasi locuri disponibile la urmatoarele ateliere: Atelierul de Cor jr. (copii intre 5-7 ani), Atelierul de Cor (copii peste 7 ani), Atelierul de Musical, Atelierul de Blockflote, Atelierul de Balet, Laboratorul de Papusi,  Atelierul de Pantomima, Atelierul de Actorie, Atelierul de Scriere Creativa, Atelierul de Desen, Cercul de lectura si scriere creativa, Atelierul de Dansuri Populare si Atelierul de Step. Inscrierile se pot face doar la preselectii, la data si ora anuntate pentru fiecare atelier in parte. Detalii despre ateliere si programul înscrierilor puteti gasi AICI.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata în subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica în lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar aproape 15.000 de spectatori, iar în stagiunea 2018-2019 are programate peste 600 de reprezentatii, dintre care 11 premiere.

**Sursa material & poze: Opera Comica pentru Copii 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.