EFI Bucarest

Suntem în perioada în care mulți dintre noi alegem școala pentru copilul nostru, facem research, ne informăm, ne documentăm. Este o etapă nouă atât pentru copil, cât și pentru noi, ca părinte. Descoperă EFI Bucarest –  o școală franceză trilingvă care combină excelența acaemică și perspectiva internațională!

Despre EFI Bucarest

Școala EFI Bucarest este o școală care face parte din rețeaua internațională Odyssey. Școala este omologată de Ministerul francez al Educației și urmează programa școlară franceză, oferind în același timp o educație trilingvă începând de la grădiniță (franceză, engleză, română).

De ce să alegi EFI Bucuarest?

  • O pedagogie multilingvă, modernă și binevoitoare.
  • O școală situată într-o clădire recent renovată și cu caracter, în centrul Bucureștiului
  • Un program Passerelle care oferă cursuri specifice de franceză pentru copiii începători
  • Un serviciu de catering pregătit de cheful francez Philippe Dupré
  • O gamă largă de activități extracurriculare în fiecare zi (teatru, dans, balet, ceramică, karate, experimente științifice…)

Mai mult decât o școală, o comunitate!

EFI Bucarest

Deschiderea gimnaziului în 2024

De la începutul anului școlar din septembrie 2024, elevii noștri de clasa a 4-a se vor putea înscrie în noul gimnaziu bilingv. Clasa a 5-a, cu predare directă, se va deschide în actualul sediu al EFIB situat pe Bd. Dacia, nr. 12.

Oferta educațională franceză și internațională este absolut unică în București. Ea permite elevilor să susțină examenul de bacalaureat internațional francez – BFI (standard ridicat recunoscut pentru admiterea în cele mai bune universități din întreaga lume) și Cambridge IGCSE, ceea ce va reprezenta un „plus” important pentru universitățile britanice în special.

Înscrie copilul tău la EFI București!

Înscrierile pentru anul școlar 2023 sunt acum deschise. Early Booking – 25% reducere la
prima taxă de înregistrare.

Contact: admissions@efibucarest.org

Site: www.efibucarest.org

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.