Modern Family Challenges Brasov

Parintii din BRASOV sunt invitati la prima editie a conferintei Modern Family Challenges in orasul lor! Subiectul evenimentului este:𝗖𝘂𝗺 𝗰𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝗺 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝗮𝘁? 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘁𝗶𝗺𝗽𝘂𝗿𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶.

Hai să te informezi la conferinta Modern Family Challenges Brasov! Investeste acum in dezvoltarea ta ca parinte, pentru un impact pe termen lung in viata copilului tau!

 

Modern Family Challenges ajunge in Brasov!

Modern Family Challenges eveniment educativ dedicat familiei moderne, ajunge în comunitatea părinților din BRASOV ! Cand: pe 𝟮𝟭 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯, de la 18:00 – 21:00, la 𝗖𝗼𝗿𝗲𝘀𝗶 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗖𝗮𝗺𝗽𝘂𝘀, Sala IAR 80!  Te invităm să dezbatem alături de specialiști în psihologie, experți și oameni relevanți pe zona da parenting, subiectul: 𝗖𝘂𝗺 𝗰𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝗺 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝗮𝘁? 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘁𝗶𝗺𝗽𝘂𝗿𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶.

Omuletul nostru absoarbe tot ce aude si vede si de aceea este extrem de important sa invatam cum sa ii cultivam increderea si iubirea de sine, sa ii descoperim nevoile specifice si cum putem contribui la motivarea si determinarea sa.

Sigur ca parentingul se traieste, se simte, dar sunt si multe lucruri pe care nu le stim, asadar este necesar sa intelegi rolul tau si sa dobandesti abilitatile necesare pentru a fi un parinte prezent, iubitor si care il sustine!

Descoperim impreuna si cum influenteaza experientele din primii ani de viata, viata adulta si cum sa facem din timp si tehnologiealiatii nostri de nedajde?

Si pentru ca ne ocupam de educatie 360, invatam si ce le spunem copiilor despre bani!

Toate pregatite pentru tine, parintele modern al generatiei noastre, dornic sa fie cel mai bun exemplu pentru copilul sau!

Evenimentul este gratuit si posibil datorita partenerilor nostri minunati, care sustin initiativa si satisfac dorinta ta de cunoastere!

Completează formularul de înregistrare și rezervă-ți locul gratuit! Mai mult, la eveniment pregătim pe lângă sesiunea de informare și momente practice, interacțiune cu brandurile și multe surprize.

 

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗜𝗠𝗘𝗡𝗧 Modern Family Challenges

Iata ce program ti-am pregatit pe 21 noiembrie:

18:00 – 18:30: Registration & networking
18:30 – 19:10: 𝗜𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘂 𝗰𝗮 𝗽𝗮̆𝗿𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝘁𝗶𝗺𝗽𝘂𝗿𝗶𝗲 𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶. 𝗗𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝘁𝗶𝗹𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗴, 𝗹𝗮 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶, Gabriela Maalouf, Psiholog;
19:10 – 19:40: 𝗖𝗲 𝗹𝗲 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶? Marian Gavenea, Profesor Școala de bani;
19:40 – 20: 00: Networking & brand interaction;
20:00 – 20:45: 𝗦𝗲𝗰𝗿𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗡𝗲𝘂𝗿𝗼𝘀̦𝘁𝗶𝗶𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗴𝘂𝗹𝘂𝗶: 𝗖𝘂𝗺 𝗰𝘂𝗹𝘁𝗶𝘃𝗮̆𝗺 𝘂𝗻 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘂 𝘀𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗼𝘀 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗺𝗶𝗻𝘁𝗮𝗹𝗮̆ 𝗮 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗻𝗼𝘀̦𝘁𝗿𝗶, Dr. Psih. Drd Costin Dămășaru – Fondator și CEO Veruvis & Veruvis Kids;
20:45 – 21:15: 𝙁𝘼𝙈𝙄𝙇𝙔 𝙏𝘼𝙇𝙆𝙎:
𝗖𝘂𝗺 𝘀𝗮̆-𝘁̦𝗶 𝗳𝗮𝗰𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝘀̦𝗶 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 𝗮𝗹𝗶𝗮𝘁̦𝗶 𝗱𝗲 𝗻𝗮̆𝗱𝗲𝗷𝗱𝗲 𝗮𝘁𝘂𝗻𝗰𝗶 𝗰𝗮̂𝗻𝗱 𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝗽𝗮̆𝗿𝗶𝗻𝘁𝗲? Ștefana Rondak, Co-fondator Aplicație Mommy HAI
&
𝘾𝙧𝙚𝙨̦𝙩𝙚𝙢 𝙘𝙞𝙩𝙞𝙩𝙤𝙧𝙞: 𝙧𝙤𝙡𝙪𝙡 𝙥𝙤𝙫𝙚𝙨̦𝙩𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙞̂𝙣 𝙙𝙚𝙯𝙫𝙤𝙡𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙚𝙢𝙤𝙩̦𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖̆ 𝙖 𝙘𝙤𝙥𝙞𝙞𝙡𝙤𝙧, Cristina Ipate-Toma, Redactor-Sef editura Ars Libri & Consilier Școlar;
21:15 – 21:30: Tombola & networking
MODERATOR: Sofia Frunză, Inițiator & coordonator Modern Family România & Modern Dads

 

Participă la eveniment și beneficiază de expertiza specialiștilor, de informații adaptate la realitatea zilelor noastre, experiențe pregătite la standuri, provocări și concursuri! Alocă o seară de marți pentru informare și explorare, pentru inspirație și networking.

Mai mult, ti-am pregatit multe suprirze alaturii de partenerii evenimentului:

Premium Partners: Scoala de bani || Veruvis

Gold Partners: Generali Romania || Woom Bikes Romania

Silver Partners: Editura Ars Libri || Mommy HAI || Sugus Romania || Ursuletul Papi || Podocare Efect & Footlogix Romania

Partners: Superthings || Kookyloos

Parteneri media – Brasov Stiri, Zile si Nopti, MIB International, Jurnaluliubirii.com, News Brasov, Alexandra Ciucanu;

Prinde locul gratuit la Modern Family Challenges, un eveniment dezvoltat de agenția Creative Energy Corner!

 

*Despre CREATIVE ENERGY CORNER

Creative Energy Corner este o agenție de PR & Events, prezenta pe piata din anul 2014. Agenția este condusă de Laura Pîrlog și Sofia Frunză și are ca focus evenimentele (proprii și ale clienților agenției), campanii de comunicare online și offline, precum și Influencer Marketing.

Pentru parteneriate si colaborari: sofia.frunza@energycorner.ro || Tel: 0755925594

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.