Conferinta Modern Family Challenges

Agentia Creative Energy Corner revine cu o noua editie a conferintei dedicate parintilor Modern Family Challenges, pe 10 aprilie 2024, de la 18:00, la Palatul Camerei de Comert. Peste 180 de parinti vor participa la sesiunea de informare pe subiectul:  Cum formam o rutina sanatoasa la copil? Beneficii pentru sanatatea copilului, organizarea lui si a familiei!

Conferinta Modern Family Challenges

Oricate lucruri noi am invata de-a lungul anilor cu si despre copiii nostri, un lucru ramane sigur, indiferent de timp: IMPORTANTA RUTINEI pentru instalarea unor obiceiuri sanatoase in familie este ESENTIALA! Nici un studiu nu poate demonta asta! Cum facem sa fie si copiii receptivi la asta? Aflati de la noi si specialsitii invitati la conferinta dedicata familiei moderne!

Inscrie-te la eveniment pe www.moderndads.ro/modern-family-challenges/ . Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile!

 

PROGRAM conferinta MODERN FAMILY CHALLENGES

In programul evenimentului vei regasi urmatoarele subiecte:

  • Rutina în sănătatea copilului dpdv ORL: ce pot face părinții acasă (igiena nasului, primul ajutor in cazul urgentelor etc.), Dr Andreea-Nicoleta Vlaescu, Medic Specialist ORL;
  • Importanța rutinei în dezvoltarea psihoemoțională a copiilor și cum o poți implementa ușor, Dr. Alina Androne, Mama, medic, antreprenor – Owner Rutinel – Calendarul interactiv al Rutinei;
  • Cheltuielile familiei: cum eviții achizitiile bazate pe impuls și emoții? Sergiu Penciu, Profesor la Scoala de Bani;
  • Relația de cuplu: când mami și tati nu se pun de acord! Laura Pănăzan, psiholog, psihoterapeut de cuplu și autor;
  • Elevator Pitch pentru cei mari și mici, Andrei Dunuta

Conferinta este moderata de Sofia Frunza, Initiator & Organizator Modern Family Challenges. La eveniment pregatim pe langa sesiunea de informare si momente interactive la Family Talks, concursuri si surprize de la parteneri.

Parteneri eveniment:

Parteneri Gold: 𝗕𝗖𝗥 & 𝗦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶 || Young Living

Parteneri Silver: 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗗𝘂𝗻𝘂𝘁𝗮 & 𝗔𝗿𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗮 𝗡𝗨 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲|| 𝗣𝗲𝗲𝗸-𝗮-𝗯𝗼𝗼𝗸 || 𝗨𝗿𝘀𝘂𝗹𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗶𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗮 𝗣𝗮𝗽𝗶 || 𝗦𝘂𝗴𝘂𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮

Parteneri Educationali: 𝗣𝗹𝗮𝘆𝗼𝘂𝘁𝗵 || 𝗠𝗼𝗺𝗺𝘆 𝗛𝗔𝗜

Multumim pe aceasta cale si partenerilor media care ne sustin si fac cunoscute proiectele dedicate parintilor: Părințipesârma.ro & comunitatea Părinți pe sârmă, Solonaria.ro, Spotmedia.ro, Gritty Education, Meseriadeparinte.ro, Laurafrunza.com, Unsoideblog.ro, Parenting20.ro, Viatadupabebe.ro, Alexisme.ro, Meritopoveste.ro, Pentrumamedegemeni.ro.

Programul complet al evenimentului si detalii suplimentare se gasesc pe platforma online www.moderndads.ro, sectiunea “Evenimente”, cat si pe Facebook Modern Family Romania. Parintii sunt invitati de asemenea sa se alature grupului privat de Facebook – Grup Modern Family, pentru sesiuni de networking online si campanii pregatite special pentru ei. Totodata, pentru a fi la curent cu ce alte proiecte si campanii dezvoltam pentru tati, se pot abona la newsletter-ul bilunar aici.

In ultimii 6 ani, platforma Moderndads.ro a devenit o sursa de informare importanta pentru parintii moderni. Prin proiectul Modern Family Challenges parintii din Bucuresti si din tara au beneficiat de experiente de invatare si de informare complexe, comunitatea fiind si un loc de sustinere.

Prin conceptul #ModernFamily sustinem implicarea parintilor in dezvoltarea copilului si ii spirjinim in fiecare etapa din dezvoltarea copilului.

*  *   *

Modern Family Challenges este un proiect dezvoltat de agenția Creative Energy Corner. Pentru parteneriate media sau de brand si colaborari ne poti scrie pe adresa de email sofia.frunza@energycorner.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.